Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mosod tisztára a végbeled?
A kérdésem nemcsak a melegekhez, hanem minden anált kedvelőhöz szól, csak gondoltam itt hamarabb kapok tapasztalatból eredő választ.
Az érdekelne, hogy anális szex előtt hogyan tisztítjátok ki magatokat?
Eszközöket rengeteget találok a neten a művelethez, de a használatról elég szűkszavú mindenki. Teletöltöd magad vízzel, aztán kinyomod magadból? Vagy a beöntővel vissza is szívod magadból a kakis vizet? Hányszor kell ismételni? Mennyi idő ez?
Igazából még azt sem tudom mit kérdezzek.
Részletesen érdekelne a folyamat. Akár videó is. És a célnak leginkább megfelelő eszköz forrása is.
Nekem van egy anál ballonom. Abba engedek langyos vizet, majd a kádban leguggolok és benyomom a cső végét a popsimba teljesen majd várok kicsit és elmegyek a wc-re. Ezt megismétlem 3-6 alkalommal is amíg a víz tiszta nem lesz. Nekem ez olyan 20-30 perces folyamat szokott lenni.
23/F
Köszönöm.
Hasznos információkkal bővült a tudásom.
Nekem a feltöltés avagy beöntés 10-15 perc, 4x töltök be és engedem ki, előre meghatározott mennyiségű vizet.
Leszívás nincs, megtartás aztán irány a WC, ahol kipisilem. Ha tiszta a víz, 30perce van az aktívnak lerendezni engem... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!