Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két meleg valóban felismeri egymást?
Figyelt kérdés
Én biszex vagyok, sokszor a gesztusokból stb ből mintha ki lehetne venni. Elvileg kutatások is vannak erre.2023. aug. 2. 23:38
2/8 anonim válasza:
Ezt nevezik "melegradar" - nak. Az esetek többségében nálam is működik. Sokszor rájövök az első találkozás alkalmával is ha a másik biszex vagy meleg. Persze nem támadom le vele hisz ahhoz hogy elmondja sokszor több éves barátság kell. De épp volt egy osztalytarsam akivel nemreg osszefutottam az utcán. Óvatosan elmondta hogy van valakije de az illető nem nő. Mondtam neki sejtettem rolad középiskolában. Azt mondta ő is tudta rólam. Azóta is sokat beszélünk neten és elhivott magukhoz hogy ismerjem meg a párját is.
3/8 anonim válasza:
Nem mindig így van.
Hittem már olyanról,hogy meleg,akiről aztán megtudtam,hogy nagy nőfaló.Csak éppen nem macsós volt sem a kinézete,sem a viselkedése.
És sosem hittem volna arról a 28 éves kollégáról,aki a nők ideálja volt,kinézetben is,viselkedésben is.Akkor jöttem rá,amikor konkrétan rám mozdult,barátom akart lenni.Persze, mivel kolléga volt,elhajtottam.
Pedig rajtam sem látszik, de vannak akik megérzik.
F
4/8 anonim válasza:
Szerintem is van valami a radar dologban. Nem állítom, hogy tűpontos, de nálam is sokszor működött. És sokszor olyanoknál is, akiknél ennek semmi lenyomata sem volt, értsd 99%-ban hetero kinézetű és viselkedésű embereknél. Akiknél senki nem gondolná.
5/8 anonim válasza:
A meleg radar néha működik persze.
Sajnos nekem is volt, hogy későn esett le mit akar.
6/8 anonim válasza:
Nagyon ritkán sikerül felismernem egy meleg, vagy biszex férfit. Legutóljára tavaly nyáron egy termálfürdőben sikerült ilyen módon összejönnöm egy másik férfivel.
7/8 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen radarom, sajnos.
8/8 anonim válasza:
Van amikor ki lehet venni, van amikor teljesen egyértelmű, s van, hogy olyanról derült ki, akiről sose gondoltam volna.
Szóval szerintem minden eset más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!