Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az Egy asztalnál csatorna melegekről szóló videójáról?
Abban a részben egy meleg srác és egy tradicionalista férfi beszélgettek. Láttátok esetleg a videót? Ha igen mit gondoltok?
Ide linkelem a videót ha esetleg valakit érdekelne: [link]
Nekem olyan erőltetett
Úgy értem mintha forgató könyvszerint menne az egész saját szavakkal.
Pumpedék&Soma kategória film.
Nem természetes, megjátszott
Mimikák, érzelmek.
Még hónapokkal ezelőtt láttam, amikor felrakták. Egynek jó, érdekes, de olyan nagy újdonságot számomra nem hozott. Egyik fél sem tűnt igazán felkészültnek, inkább olyan laza, hétköznapi könnyed 'cseverészésnek' tűnt a beszélgetés, mintsem valós, érdemi, tényekkel alátámasztott vitának, véleményütköztetésnek. A srác (Bence) szimpatikusnak, jószándékúnak tűnt.
#7 A 48 éves jogász az a Hunyadi Gábor volt (Jobbik), aki a Szabó Tímeának (korábban LMP-s, aztán Párbeszéd Magyarországért) az ex-férje. Már elváltak. Egy közös gyermekük is született. Hogy ezen az egy gyereken kívül van-e neki még másik gyereke is más anyá(k)tól, azt nem tudom. Anno elég nagy port is kavart ez a jobbikos-LMP-s házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!