Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik beszélgetős fórum vagy csoport sissy/crossdresser melegeknek?
Engem olyan érdekel ahol társkereső is van. Ahol férfiak tudnak keresni CD csajokat akik szeretnék ha nőként bánnának velük és akár alkalmi vagy tartós kapcsolatot akarnak.
Nem ilyen fizetős SMS küldős lehúzásokat
Egy hete a repülőn utazott valaki, aki nagyon szexi volt.
Nem tudom, hogy melyik kategóriába tartozott, talán szedhetett női hormonokat is? Nagyon nőies volt.
Alig mertem ránézni, mert nem voltam egyedül...pedig ha tudnám, lehet hogy megpróbálnám felvenni vele a kapcsolatot.
Már régóta szerettem volna kipróbálni ezt a dolgot, végül rávettem magam és vettem pár szexi ruhadarabot.
Nagyon izgalmas volt felvenni a rucikat, először egy kis piros haspólót vettem fel, és hozzá egy szűk farmer picsanacit. Lehet ciki, de ahogy felhúztam elmentem az izgalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!