Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik beszélgetős fórum...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik beszélgetős fórum vagy csoport sissy/crossdresser melegeknek?

Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni hozzám hasonlókkal ebben a témában tapasztalatokról, élményekről. Például ki, mit és hol szokott vásárolni ruhákat, kiegészítőket. Esetleg aki hasonló érdeklődésű, nyugodtan keressen meg itt is.

2023. júl. 30. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Szívesen beszélek veled.
2023. júl. 30. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem barátnőm öltöztet a saját cuccaiba, és hetero vagyok.
2023. júl. 30. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Engem olyan érdekel ahol társkereső is van. Ahol férfiak tudnak keresni CD csajokat akik szeretnék ha nőként bánnának velük és akár alkalmi vagy tartós kapcsolatot akarnak.

Nem ilyen fizetős SMS küldős lehúzásokat

2023. júl. 30. 19:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, ilyen is jó lenne igen, de szerintem külön ilyet nem fogsz találni. A sima ismerkedős oldalakon van lehetőség CD/sissy fiúkkal ismerkedni. Én is tervezek majd regisztrálni így, Romeora, Grindr-re, esetleg Eropolis vagy Smpixie, bár az inkább BDSM vonal. Talán a Romeo a legegyszerűbb
2023. júl. 30. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy hete a repülőn utazott valaki, aki nagyon szexi volt.

Nem tudom, hogy melyik kategóriába tartozott, talán szedhetett női hormonokat is? Nagyon nőies volt.

Alig mertem ránézni, mert nem voltam egyedül...pedig ha tudnám, lehet hogy megpróbálnám felvenni vele a kapcsolatot.

2023. júl. 30. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Már régóta szerettem volna kipróbálni ezt a dolgot, végül rávettem magam és vettem pár szexi ruhadarabot.

Nagyon izgalmas volt felvenni a rucikat, először egy kis piros haspólót vettem fel, és hozzá egy szűk farmer picsanacit. Lehet ciki, de ahogy felhúztam elmentem az izgalomtól.

2023. aug. 21. 05:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ciki. Én is vettem csinos női ruhákat és fehérneműket és nagyon jó érzés bennük lenni. Most is rendeltem pár szexi fehérneműt
2023. aug. 21. 16:13
 8/10 Med_fet_ati ***** válasza:
100%
Én is beszélgetnék, de csak mint érdekes téma. Irjatok nyugodtan.
2023. szept. 1. 05:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
En is szívesen beszélgetek crossdresserkent.
2023. nov. 22. 20:29
 10/10 anonim válasza:
100%
smpixie
2024. jan. 29. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!