Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szokott tartani egy menet?
Ismerősöm, mindig dicsekedik, hogy egész éjjelen át szokott tartani az aktus, míg én általában elfáradok kb. 20 perc után. (nincs bejáratva, nem vagyok nagyon tapasztalt).
Nálatok meddig szokott tartani egy menet, és hogy éritek el, hogy tovább tartson?
A kérdést most a passzív fél szemszögéből próbáljuk meg vizsgálni.
Idő és kedv kérdése
Aktív vagyok
A 20perc az nekem nagy rekordnak számít nagyon nehezen sülök el.
Van hogy cigiszünet van közbe és fojt köv. Ilyen kánikulában.
40-60perc nekem 1 kiadós együttlét.
Persze mehet egész éjszaka is
De az nálam max 4 óra, 3menet utána már nagyon fáj a farkam-makkom,és 5nap pihi utána. Akkor nem kívánom másnap a szexet.
Ha 20perces a menet intéziv szopással akkor abból napi 3 megy,egy hétvégén, utána azt sem kívánom napokig.
Ment a like, de nem véletlenül írtam, hogy inkább passzívak írjanak, mert most nem farok szempontból szeretném vizsgálni, szóval most nem az a ludas 😛
Cigiről meg próbálj leszokni, Mert rosszabb a leheleted, öregít, vérkeringést is rontja így a farkad is kisebb lesz 😛
20 percig bírja a csávód? Add már meg a számát, légyszi!! 😛
Jobb esetben 4-5-6 perc. Jó lenne tovább is, de hát nem tőlem függ.
Másodszor írom le, hogy passzív szerepet nézzuk, szóval leirom parasztosan is.
Az én p.csám nem bírja 20 percnél tovább, és azt szeretném a kérdéssel megtudni, hogy ti PASSZÍVOK meddig bírjátok, és mit kellene tennem, hogy tovább bírja a p.csám a szexet.
Lehet az ismerősödnek vékonyabb farkát kell befogadni a mint neked, de annak formája és a póz se mindegy.
Nekem sajnos nincs aki betegye, dildózás esetén 2-3 percenként frissítem a síkosítót, úgy elvagyok 20-30 percig, egyéb esetben nem bírja, illetve a síkosító fajtája is lényeges... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!