Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szexhez óvszer?
Orális szexhez hagyományos durex óvszer tökéletes? Orális kalandom lesz, meleg srác vagyok, tisztában vagyok a nemi úton terjedő betegségekkel és a melegek (sajnos sokszor elégtelen) védekezési szokásaival, így amellett döntöttem, hogy a kalandhoz óvszert használok. Tudom kissé furcsa, szokatlan, viszont már eléggé vágyom a szexuális érintkezésre a korosztályommal, ugyanakkor a mindenkori felelősségteljes védekezés pártján állok.
20F
gumit fogsz szopni. nem ugyanaz az elmeny.
Amugy nem kell az elso alkalommal leszopni a partnert, hanem megismerkedtek es vagy bizalom alapjan szexeltek vagy mindketten elmentek szuresre
Erre vannak az ízesített óvszerek. Aztán hátha a másik, akit találsz nem csak egy szopásos lesz, hanem rendszeres és egy idő után óvszer nélkül is befogadhatod. Én is így csináltam, ismeretlennel az első pár találkozókor óvszerrel, amikor meg megbeszéltük, hogy senki mással nem voltunk és mutattunk friss tesztet, akkor barátság extrákkalba kezdtünk és lekerülhetett a gumi.
Mindenképpen dicséretes, hogy ennyire biztonságosan játszol.
21/f
"Erre vannak az ízesített óvszerek."
F@sz ízű is van?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!