Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszottatok már meleg romantikus visual novel játékkal?
Elég hülyes kérdés, ha azt nézzük hogy általában miket szoktak itt a meleg kategoriában kérdezni, de gondoltam felteszem, mlg ha nem is feltétlen ez a legjobb kategoria erre.
Egy párszor már töltöttel le ilyet az évek alatt, aztán akárhányszol végig viszek egy ilyen történetet a kiválasztott karakterrel, mindig azon veszem magam hogy belezúgtam egy nemlétező karakterbe, és ettöl egy reménytelen naív cserencsétéenségnek érzem magam. 😅😆
Persze tudom hogy ezek a kitalált sztorik távolabb nem is állhatnának a valoságtól, de azért néha jó egy kicsit álmodozni.
Van köztetek olyan aki esetleg játszott ilyen játékkal, vagy ha nem is, akkor olvastatok olyan könyvet, vagy láttatok olyan filmet ami után ugy éreztétek, jo volna ha a valo életben is így műkdöne. Vagy akár bele is zúgtatok egy egy ilyen kitalált karakterbe?
Tudom hülyeség, de na, kíváncsi vagyok. 😄
"Tudjál álmokra várni,
ahogy ők tudnak várni rád,
az éber csak így nem
csalja meg magát." Szilágyi Domokos
Ez nekem új terület, jöhetnek a játéknevek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!