Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meztelen sportos férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelen sportos férfiak között lenni hasonlóként kinek nyújt még élvezetet mindenféle komolyabb szexuális cél nélkül?

Figyelt kérdés

Akik esetleg azért sportolnak, mert kifejezetten a sportos test tetszik nekik. 18-55 közöttiekhez szól a kérdés.

Privi szabad.

2023. jún. 29. 05:07
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
El tudom képzelni, hogy ez a szokás úgy alakulhatott ki, hogy akin volt ilyen bunda, az büszkén mutatta a többieknek, hogy ő bizony egy medvét megölt és megnyúzott. Így a ruha egyfajta státuszszimbólum lett, lényegében aki meztelen volt, az sajnálatra méltó, mert még egy medvét se tudott elejteni. Így az évezredek során mi már egy olyan világba születtünk, ahol lényegében kötelező öltözködni.
2023. júl. 11. 16:43
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kár, hogy a múltkori felvetés és a téma hirtelen abbamaradt. Szerintem érdekes lenne, ha felnőne megint egy olyan generáció, ahol a fiúk számára a meztelenség többé-kevésbé természetes. Persze nem mindenhol, nem azt mondom, hogy ne hordjunk ruhákat egyáltalán, de ha valamiért le kell vetkőzni, az egy férfinek ne okozzon gondot. Ehhez pedig az egyik legjobb módszer, ha a fiúk középiskolától vagy akár már általános iskolától kezdve meztelenül úsznak a többiek előtt. Én a lányokat kihagynám ebből teljesen, mert ők általában véve sokkal szégyenlősebbek, szóval nekik hagynám, hogy olyan fürdőruhát vegyenek fel, ami puncit és a ciciket is takarja folyamatosan. Esetleg egyedileg, külön-külön dönthetnének úgy, hogy leveszik ők is, csak ezzel meg az a baj, hogy ha fiatal fiúk fedetlen női testrészeket látnak, akkor nekik garantálni állni fog rögtön. Fordítva ilyen probléma sokkal kevésbé merül fel, mert a lányokat egy meztelen fiútest nem fogja meghatni, ahogy a korábban linkelt képeken is látszik.
2023. aug. 4. 16:53
 33/41 A kérdező kommentje:
A kérdéshez képest sajnos elmentetek teljesen más irányba, lényegében a kérdésre senki nem válaszolt
2023. szept. 11. 19:48
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Engem azért izgatna tök pucéran lenni felöltözött emberek előtt, úsznék így:)
jan. 15. 15:01
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken a régi korabeli képeken az az érdekes hogy még a úszó versenyen is meztelenül voltak a fiúk és még amikor újságírók fotózgatták őket még akkor sem vehettek fel fürdőnadrágot sőt egyáltalán nem is takarták magukat senki előtt mintha teljesen ez lenne a természetes, mintha rájuk lett volna szólv, hogy kéz legyen a hátuk mögött.
márc. 23. 15:17
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát azóta kiderült hogy ezek a képek amik korábban fel lettek töltve itt régebben azok mint kamu képek ugyanis eredeti fürdőruhás képek voltak csak valaki átszerkesztette, a régi fekete-fehér képeket nem nehéz megcsinálni, ha valaki nem hiszi írjon nekem és privátban megbeszéljük.

meg egyébként józan paraszti ésszel ha valakit meztelenül le akarnak fotózni az vagy nem hagyja magát vagy eltakarja magát a kezével és nem teszi hátra vagy oldalra a kezét

márc. 24. 14:43
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
36 - nem biztos. én tengerparti szabadstrandon láttam olyat, hogy egy csapat fiú mindenét ledobta és 2-3 órát ott fürödtek, labdáztak, napoztak meztelenül, majd megszáradtak és hazamentek. és a kutyát se zavarta pedig elég sokan voltak. kb 18-20 évesek lehettek, szóval nem is 5 évesek voltak.
máj. 5. 10:00
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

37

Megvannak a neten az eredeti képek és ott fürdőgatyába vannak.

Aki nem hiszi, küldök linket.

Photoshop képeket linkeltek be az elején.

Külföldön más a helyzet mint itt.

Sok a clothing optional strand, itt sose lesz ilyen, csak a nudi.

máj. 5. 15:20
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

el tudod küldeni a linket? most már érdekelne.

csak mert azt tudom, hogy régen tényleg nagyobb divat volt a meztelenség és csakis a fiúknak, mert a lányokra jobban vigyáztak.

a másik meg hogy nem kell messze menni, a németeknél ma is vannak ilyen uszodák, de persze ott nagyobb hagyománya van az egész naturizmusnak.

és azt is tudom, hogy itt sose lesz ilyen, a magyar nagyon más, de pl mikor hollandok voltak nálunk, azok se igazán értették, miért ne fürödjenek meztelenül.

máj. 6. 14:09
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Na elküldtem, majd írj vissza itt milyen:-)
máj. 6. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!