Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálon és análon kívül még mit tud csinálni egymással 2-3 srác?
Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 14:31
11/22 anonim válasza:
Csókolózni, egymást simogatni, nyalogatni tetőtől talpig. A spermájukkal játszani. Kiverni egymásnak, zacsikkal szórakozni, stb. ;)
12/22 anonim válasza:
Lehet egymás mellett vagy egymásnak kézimunkázni, egyszerre összefogva verni a két farkat, csak fantázia kérdése. Srácok is szeretnek együtt zuhanyozni.
13/22 anonim válasza:
Frotting, simogatás, kiverni egymásnak, elfenekelni egymást, pisis játékok. Millió dolog :D
15/22 anonim válasza:
#14: A Frotting-ot, én csak dörzsi szexnek hívom. :) Egyébként utána lehet nézni, olvasni. Felöltözve is lehet, meg ruha nélkül is frotting-olni.
17/22 anonim válasza:
Oh sokmindent. A herekkel játszani. Egymas szájába pisilni vagy ha bevallalos vagy akkor kakilni. Össze kakilni egymást, egymáson csuszkálni a fekáliában. Én ezt imádom. Minél jobban kitagitani az ánuszt, öklözni. A volt barátom kegyetlen ki tudott tágulni, nem akarta a végén mert pelenkát kellett hordania,de nekem az külön perverzió. Imádtam. A labujjaim is beledugtam a kitágult seggebe.
18/22 anonim válasza:
Ennyire hülye kérdést akkor sem tennék fel ha még csak egy szűz bzi lennék :) mábocs, de a kérdésed alapján értelmileg nem vagy valami magas szinten.
19/22 anonim válasza:
Közös maszti, ujjazás, játékok használata. A lehetőségek tárháza végtelen. Az a legjobb, hogy a két fél vagy csak egyik bír két menetet.
20/22 anonim válasza:
Vagy elmennek egy sörre majd hazamenet megbeszélik hogy mi lenne ha dugnának egy jót s hazamennek és dugnak egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!