Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiként mire számíthatok, ha elakarok menni egy melegbárba?
Mármint én alapból sok ajánlatot kaptam melegektől és volt olyan, hogy amikor hajléktalan voltam valaki felajánlotta, hogy adna pénzt, ha megd#gnám és alig bírtam a táskáimmal együtt elfutni a helyszínről.
Ennek ellenére sosem volt bajom a melegekkel és kíváncsi vagyok rá, hogy mennyivel másabb egy melegközösségben meginni 2-3 sört, mint egy olyan bárba ahol, csak inni járnak az emberek.
24/F
Arra mint bármilyen más buliban, szórakozóhelyen azzal hogy a melegbárokban kevesebb a feszkó, az agresszió, a bunyó.
A melegek többségének van "gayradarja" be sem próbálkozik ha látják valakin kőheteró. Aki részeg és mégis azzal közlöd hetero vagy és békén fog hagyni.
Hármas:
Én bennem meleg hajlam nincsen, de mégis tucatjával próbálkoznak be a melegek és amikor csajoztam akkor is féltek a lányok attól, hogy meleg vagyok
Akkor valszeg a külsőd alapján melegnek gondolnak.
Egyébként semmi extra nincs egy melegbárban, általában jó a hangulat. Van esély rá, hogy bepróbálkoznak majd, de jelzed, hogy te heteró vagy és békén hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!