Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hetero férfiként mire számítha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiként mire számíthatok, ha elakarok menni egy melegbárba?

Figyelt kérdés

Mármint én alapból sok ajánlatot kaptam melegektől és volt olyan, hogy amikor hajléktalan voltam valaki felajánlotta, hogy adna pénzt, ha megd#gnám és alig bírtam a táskáimmal együtt elfutni a helyszínről.

Ennek ellenére sosem volt bajom a melegekkel és kíváncsi vagyok rá, hogy mennyivel másabb egy melegközösségben meginni 2-3 sört, mint egy olyan bárba ahol, csak inni járnak az emberek.

24/F

2023. jún. 19. 13:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanarra, mint ha meleg lennél, az ottaniak közül jó páran akarnának ismerkedni és szexelni veled.
2023. jún. 19. 13:28
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Ha megmondod normálisan hogy heteró vagy megértik és békén hagynak. Én is heteró vagyok, csak a legjobb barátom meleg és elmentem vele tavaly Pesten az egyik buliba. Nem fognak 5-en elkezdeni csókolgatni mint a filmekben ne aggódj.
2023. jún. 19. 13:33
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Arra mint bármilyen más buliban, szórakozóhelyen azzal hogy a melegbárokban kevesebb a feszkó, az agresszió, a bunyó.

A melegek többségének van "gayradarja" be sem próbálkozik ha látják valakin kőheteró. Aki részeg és mégis azzal közlöd hetero vagy és békén fog hagyni.

2023. jún. 19. 14:03
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Miert voltal hajlektalan?
2023. jún. 19. 14:21
 5/21 Rocco20 ***** válasza:
0%
Arra hogy már utána nem leszel hetero hanem b.uzi!
2023. jún. 19. 14:25
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok az ötös sorsára jutni ezért sztornó a kérdés
2023. jún. 19. 14:42
 7/21 A kérdező kommentje:

Hármas:

Én bennem meleg hajlam nincsen, de mégis tucatjával próbálkoznak be a melegek és amikor csajoztam akkor is féltek a lányok attól, hogy meleg vagyok

2023. jún. 19. 14:52
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valszeg a külsőd alapján melegnek gondolnak.

Egyébként semmi extra nincs egy melegbárban, általában jó a hangulat. Van esély rá, hogy bepróbálkoznak majd, de jelzed, hogy te heteró vagy és békén hagynak.

2023. jún. 19. 15:18
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj le egy haveroddal akkor nem fog odamenni hozzád senki
2023. jún. 19. 16:40
 10/21 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen egy haverom vagy barátom sem akinek ezt felmerném ajánlani
2023. jún. 19. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!