Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hokizós Discord szerók vannak?
Figyelt kérdés
Olyan szerver, ahol srácok hokiznak vagy farok képek vannak. Biszex vagy meleg csoport.2023. jún. 16. 20:27
12/22 A kérdező kommentje:
Aki csinálja az válasszon neki nevet, bármit az övé a szeró🤷🏻♂️☺️
2023. jún. 22. 15:42
13/22 anonim válasza:
Megvan srácok!
Picit off topik, de én nem nézegetni vagyok fenn. Simán szeretnék egy jó Discord szervert összehozni.
14/22 anonim válasza:
Na, hát úgy tűnik eddig nem lett népszerű
15/22 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megcsináltad :)
14-es, 22 perce volt kész akkor a szeró. Melyik csoport lesz népszerű ennyi idő alatt? Nekem sok dolgom van, hétvégén belépek és Snapen és Telegramon is fogom népszerűsíteni ha a tulaj engedi ;)
2023. jún. 22. 22:04
16/22 anonim válasza:
Igen, természetesen!
Viszont annyira kérlek titeket, ha szeretnétek jó kontenteket, érdemes boostolni a szervert. Ehhez nitrót kell venni, ami havi 9,99€.
Annyiból jó, hogy streamelni HD-ban tudtok majd.
De ez csak egy tip. Holnap át fogom alakítani kicsit.
17/22 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, és hogy létrehoztad ;)
2023. jún. 22. 22:58
19/22 anonim válasza:
Itt egy olyan dc ahol napi szinten 200 + uj nude tartalom
20/22 anonim válasza:
Nagyon fasza ez a linkelt szerver csak az a baj, hogy nehezen fér össze a kérdés kategóriájával. Homoszex révén viszonylag kevesen vagyunk kíváncsiak csajokra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!