Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ,ha tetszik egy meleg srác?
Egyszer belém is szerelmes lett egy lány. Próbált velem randizgatni meg ilyenek, aztán lassan szerencsére rájött, hogy esélytelen a dolog. Valószínűleg bennem megtalálta azokat a tulajdonságokat, ami a legtöbb hetero pasiból hiányzonak, és ezért kezdett idealizálni.
Köztünk megszakadt a kapcsolat és szerintem így a legjobb. Én is voltam már szerelmes hetero srácba és borzasztó, mekkora fájdalmakat okozott nekem az egész barátság, a feleslegesen elszívott energiákról nem is beszélve. A viszonzatlan plátói szerelem az egyik legrosszabb érzés, mert a remény nem hagyja kialudni és folytonos szenvedést okoz.
Ha érzéseid vannak iránta, akkor szerintem ne akarj a barátja lenni.
Ha vonzódsz hozzá, szinte lehetetlen elfogadnod, hogy csak haverok lehettek, társ, szex nem.
Persze, most azt mondod, hogy csak haverok lennétek. De előbb utóbb megpróbálod többre is rávenni, ami nem fog menni. (Ha heteró lenne, de ő nem téged választana társnak, akkor is pont olyan rossz lenne mindkettőtöknek.)
szerintem is mondj le róla. ha még nem késő! Különben kínlódás lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!