Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg van aki fizet azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van aki fizet azért hogy szophasson?

Figyelt kérdés
Itt gyakorin többen írták már hogy meleg férfiak fizetnek nekik hogy azért hogy orális szexet adhassanak... Ennyire nehéz lenne pasit találni?

2023. jún. 7. 23:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

20.

Biztosan besokalt attól, hogy otthon állandóan csak a lukat látja. 😄🤫

2023. júl. 30. 16:21
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszeresen fizetnék,ha szophatnék. Csak nem mindegy,ki az illető. Fiatal, vékony alkatú, világos bőrű srácot keresek, vastag farokkal. Ami nem metélt...
2023. aug. 12. 09:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig egy színesbőrű, vagy mongol 22-30 éves sportos srácot keresek... :) /bakancslistás.../

F/33

2023. aug. 13. 00:52
 24/26 anonim ***** válasza:
87%

23.

AHHHHH. Be fog férni a szádba nyuszika ????

2023. aug. 13. 01:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Simán. :) Nagyon nehéz találni mongol vagy színesbőrű srácot, de értük fizetnék. Szimpla szex és szopás van ingyen bármikor. :)
2023. aug. 16. 11:43
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azért fizetnék, hogy szophassak, mert rosszlányokon igényes fiúk vagy transzik vannak és nem mindenféle kétes eredetű férfiak a népligetnél. Még sohasem szoptam, de nagy álmom, ezért fizetnék érte, mert ott diszkrétek.

30/F

2023. okt. 12. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!