Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és biszex srácok, általában melyik fajta szexet kedvelitek jobban?
Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 17:46
11/15 anonim válasza:
7*
10*
Bevezetnétek egy nős 68 éves kezdő félkemény,de elélvezős pasit az orálba...???
12/15 anonim válasza:
Aktív vagyok általában, viszont ha a szimpátia megvan, nagyon felizgat amikor alárendeltebb vagyok és úgy d*gnak meg mint egy k*rvát, és természetesen a szopok is. De bármire nyitott vagyok. És kérlek beszélj hozzám mocskosan! XD
13/15 anonim válasza:
Uni vagyok, és szeretem az orált és az anált is. Az is jó, ha engem szopnak, és, vagy dughatok meg valakit, de sokkal jobbb, ha én szophatok, és, vagy én vagyok az, akit a farkára húz a másik. Egymásnak kiverés az első fiús kalandom volt, azóta se történt ilyen, de nem is vagyok benne biztos, hogy kielégítene egy csak kiverjük egymásnak akció.
14/15 gabor49 válasza:
passzivkent oral anal de nyitott vagyok bdsm de mas bizarr dolgokra is
15/15 anonim válasza:
Jelenleg nagyon kívánom hogy valaki lassan, tövig legyen bennem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!