Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem ennyire izgatott a gumitól?
Még sosem voltam együtt senkivel, ezért nem is hordtam még gumit sem. Ma gondoltam kipróbálom milyen feltenni, hogy ne akkor bénázzak vele, amikor már élesbe megy a dolog...
Erre basszus ahogy húzom fel, annyira beindultam, hogy egyből el is mentem, amit nem igazán értek, mert masztizáskor elég sokáig szoktam bírni.
Fogalmam sincs miért lehetett ez, mert a legtöbben azt mondják, hogy ez pont, hogy csökkenti náluk a szexuális izgalmat... Akkor én mitől indulhattam be ennyire tőle?
Ugye nem lesz ez mindig így, és ehhez hozzá tud szokni az ember? Vagy fel kell készülnöm majd, hogyha valakivel élesben próbálnám, akkor egyből elmegyek, ahogy felhúzom? :(
Amúgy aktívnak tartom magam az alapján, hogy mi izgat, de ugye még nem próbáltam...
Szexnél lelassít a gumi, amikor gumiban vertem ki (már nem voltam szűz) akkor viszont sokkal jobb élmény volt, mintha kézzel csináltam volna.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!