Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a nyár, ti gyantáztok ilyenkor?
Én rendszeresen, télen is, nyaktól lefelé full, sportban hatékonyabb és nyáron jól is érzem magam rövidnadrágban csupasz lábbal.
Nálatok hogy van? Rendszeresen, csak jó időben, vagy teljesen ki van zárva?
18f
Én a lábaimon és a karjaimon kívül borotválom magam egész évben. Passzívként én el sem tudom képzelni, hogy ne legyen szőrtelen a popsim…
35p
Érdekes volt ezeket a kommenteket olvasni, most gazdagabb lettem. Nem gondoltam, hogy a többség ilyen szinten használ gyantát/borotvát.
Nekem ugyanis 2 gondom is van: nagyon sűrű és vastag a szőrzetem + érzékeny rá a bőröm. Tehát a gyanta/manuális borotva ennyivel nem tud elbánni, mindig érdes marad a tapintás :( Ezekhez a trimmelés annyiban csatlakozik, hogy amikor a szőrszálak nagyon rövidek/ éppen kezdenek visszanőni, akkor minden típusú ruhába beleakadnak, szúrnak, böknek, viszketek miattuk :(
Be kéne fizetnem végleges szőrtelenítésre. De a fenti gondokat figylembe véve, aggodom, hogy nálam az se nagyon válna be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!