Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Itt a nyár, ti gyantáztok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a nyár, ti gyantáztok ilyenkor?

Figyelt kérdés

Én rendszeresen, télen is, nyaktól lefelé full, sportban hatékonyabb és nyáron jól is érzem magam rövidnadrágban csupasz lábbal.

Nálatok hogy van? Rendszeresen, csak jó időben, vagy teljesen ki van zárva?

18f

2023. jún. 2. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Trimmelem a testszőrömet, a farkamat, zacsimat popómat egész évben borotválom. A lábam és karom enyhén szőrös, azzal semmit nem csinálok.
2023. jún. 2. 22:08
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Nyaktól lefelé gyantázott vagyok,szerintem így szép egy izmos férfi test
2023. jún. 3. 06:12
 13/17 A kérdező kommentje:
12. Egyetértek!
2023. jún. 3. 06:59
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Én a lábaimon és a karjaimon kívül borotválom magam egész évben. Passzívként én el sem tudom képzelni, hogy ne legyen szőrtelen a popsim…

35p

2023. jún. 3. 13:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is leszedek mindent, mert utálom a szőrösséget magamon is, meg máson is, bár gyantával még nem volt dolgom. A tél és a nyár között az a különbség, hogy télen lustaságból ritkábban csinálom, így nem mindig tökéletes.
2023. jún. 6. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes volt ezeket a kommenteket olvasni, most gazdagabb lettem. Nem gondoltam, hogy a többség ilyen szinten használ gyantát/borotvát.

Nekem ugyanis 2 gondom is van: nagyon sűrű és vastag a szőrzetem + érzékeny rá a bőröm. Tehát a gyanta/manuális borotva ennyivel nem tud elbánni, mindig érdes marad a tapintás :( Ezekhez a trimmelés annyiban csatlakozik, hogy amikor a szőrszálak nagyon rövidek/ éppen kezdenek visszanőni, akkor minden típusú ruhába beleakadnak, szúrnak, böknek, viszketek miattuk :(

Be kéne fizetnem végleges szőrtelenítésre. De a fenti gondokat figylembe véve, aggodom, hogy nálam az se nagyon válna be :(

2023. jún. 12. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában trimmelem, de időnként, évszaktól függetlenül a farkam és a zacskóm teljesen szőrtelenítem. Szőrtelenítő krémet használok, mert amikor a szőr kezd visszanőni akkor nem "sörtés", hanem puhább.Sokkal jobban leszedi a szőrt mint a borotva és szuper simává teszi a bőröm, jobb érzés végig simítani... Veet-et használok időnként, ami egy kicsit csíp ugyan 1-2 órán keresztül, de megéri. 65f Pest
2023. jún. 14. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!