Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idős voltál mikor az első szex volt pasival?
14 voltam, először csak közös maszti, aztán kölcsönös orál. Imádtam, alig vártam, hogy találkozhassunk :)
50F/P/Bp
Még csak orál volt, 40 felett szoptam először, mégpedig nemrég. Imádom a faszt, ha szimpi a srác és 45 évesnél fiatalabb! :P
(Nálam vékony farkúak előnyben, de jöhet a rövid fasz is.)
14 voltam, és passzív, azóta is imádom, ha jól megdugnak.😉
35/p
19 évesen először át mentem hozzá majd levetkőztünk majd elkezdtem szopni azután megfordultam és elkezdet ujjazni majd elkezdett dugni utána tovább szoptam a farkát majd a nyakába tettem a lábaim és tovább dugott utána megint szoptam majd a számba élvezett.
Ez kb tartott 5 percig és én ki sem elégültem meg nagyon fájt is közben az egész nem esett jól nem tetszett. Ez kb 1 hónapja volt.
30 évesen közös maszti volt csak sajnos, de azért sikerült rövid időre bekapni, akkor volt először fasz a számba és nagyon jó volt, gyönyörű kB 20 centis vékony
57/F
15, passzív. Volt már anál is rendesen.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!