Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy távkapcsolat már az elejétől kezdve?
600 km választ el a sráctól, akivel a napokban összejöttem. Előtte én nem voltam afelől meggyőződve, hogy ő az igazi, de miután Pestről kiutazott hozzám, majd foglalt repjegyet közös utazásra, és együtt töltöttünk majdnem 2 hetet nálam, úgy érzem, hogy nem kell tovább keresnem, megtaláltam az igazit.
Ugyanakkor már most érzem, hogy nehéz lesz. Egyrészt a srác pesti, és a szüleim is pestiek. Így ha otthon leszek, mindig felmerül kérdésként, hogy kinél száljak meg, meglátogassam-e a szüleimet, barátaimat.
Ha Pesten vagyok, akkor a szüleimnél lakom, és anyám eléggé ragaszkodó típus, zavarja, ha pl nem alszom otthon.
Tud róla, hogy meleg vagyok, de ezt meg tabuként kezeli. Apukámnak még nem outoltam.
Ugyanakkor az elmúlt másfél hét annyira csodás volt, hogy nem tudnám jelenleg mással elképzelni az életem, és ez kölcsönös. A sràc is szerelmes, és most szomorú, hogy nem lehet velem. Egy mázli van, hogy a munkánk felxibilis helyszín tekintetében, így tudunk egymásnál dolgozni. Plusz már előre tervezzük, hogy hova mennénk majd el nyaralni.
Mit gondoltok, működhet ez? Tapasztalatok?
Ha otthon nem teszed rendbe a dolgokat, nem fog menni. A sok titkolózás, kamuzás megöli az együtt töltött időt is.
Hosszú távon amúgy is találni kell valami megoldást, 600 km az 600 km.
3) igazabol a srac szulei sem nagyon tudnak rolam. Sot, a srac ugy jott ki hozzam h a szuleinek errol nem is meselt.
4) nyilvan egy ponton osszekoltoznenk ha ugy alakulna. De valoban kitarthat par evet egy tavkapcsolat igy? Nyilvan par ev sok ido arra, hogy megfontoljuk hol szeretnenk elni.
Probaljatok meg, elvezzetek amig lehet. A szuloi nyomast mig nem komoly a kapcsolat addig felejtesetek el.
Ha haza mesz nyugodtan legyel a paroddal, neha esetleg ugorj be szulokhoz, de nem kell ott egy egesz napot eltolteni. Elkell kezdeni levalni, 25 even mar a szulonek is illene elfogadni. Probalj mindenkibel minősegi idot eltölteni.
Anyukam meg ok is lenne vele. Tudja, hogy meleg vagyok. Nem feltetlen fogadja el, de nem is utasit el miatta. Apukam meg nem tudom hogy reagalna. Most eppen jo vele a viszonyom, nem akarnam ezt elrontani. De nyilvan ha Pesten vagyok naluk szoktam megszallni. De az is fura lenne ha mikor Pesten vagyok hozzajuk nem is megyel fel vagy kamuzok.
A srac amugy nyitott erre, hogy igy osszejarjunk. Szerencsere mindkettonk munkaja flexibilis valamennyire, hetente egyszer kell csak bejarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!