Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 év körüli biszex vagy meleg fiúk: volt olyan, hogy az utcán 30+ éves férfi ismerkedni próbált veletek? Akár csak úgy, hogy szembejött veletek, és valamilyen jelt adott (pl. mosoly + kacsintás). Ha volt ilyen, hogyan reagáltatok?
Csak az elmúlt hónapban négy vagy öt alkalom volt,hogy kb 18-21 éves fiúcskák követtek,volt,aki oda is jött megkérdezni valamit.Értelmes volt,kicsit beszélgettem is vele a városról,de ennyi.
Még meg is köszönte,hogy érett férfi így beszélt vele,nem lenézően,nem kioktatóan.Láttam,ha rajtam múlik,akkor lett volna folytatás.De már nagyon nagy az életkori szakadék,alkalmizás sosem érdekelt, de most már kapcsolat sem.
Én is elmondtam neki,hogy ebben a rohanó világban pár emberi szó jól esett,kezet fogtam vele,elköszöntem.
Ilyen is van :)
Ötvenes ffi
Többször előfordult már, igaz fordítva. Húsz körüli "gyerekek" néznek, kérdeznek, vagy csak jönnek. Beszélek velük normálisan, meghallgatom őket és látom, hogy jólesik nekik. Majd néha látom, érzem többet is akarnának, de számomra nem megy így. Volt, hogy megkért, hogy akkor segítsek neki találni normális pasit, akivel lehetne. Pár jótanácsot tudok, de keríteni nem vagyok jó.
Gábor 49
15 éves már jöhet, van is.
Üdv: Bite Zsolt, 40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!