Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Reddit-en vannak magyar meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reddit-en vannak magyar meleg forumok?

Figyelt kérdés
Ha igen leírnátok légyszi a csoportok nevét

2023. máj. 27. 08:30
 1/7 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Nem találtam még aktív közösséget, pedig szerintem igény volna rá.
2023. máj. 27. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt régebben, de szerintem megszűnt, mert több hónapja nem látom. Hogy másik van-e, azt nem tudom. De nem volt túl aktív.
2023. máj. 27. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
HungarianGayCommunity
2023. máj. 27. 09:27
 4/7 Akvariumpucolo ***** válasza:
56%
HungarianGayAssFuckCommunity is egy elég jó forum
2023. máj. 27. 09:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! A HungarianGayCommunity nem tűnt szimpatikusnak, ott csak intim képeket osztanak meg magukról egyesek.

Mivel mást nem találtam, ezért létrehoztam én egy oldalt; ismerkedni, beszélgetni, kultúrát keretek között. r/Masok

Aki szeretne csatlakozzon nyugodtan

2023. máj. 28. 13:15
 6/7 sztreb válasza:

és azóta már mindegyik megszűnt?

valaki belinkelhetné ha nem..

2024. júl. 25. 07:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos megszűnt, amit én hoztam létre (Masok), nem tudom miért, nem én töröltem. Mondjuk nem is volt aktív, alig írt valaki, így én is meguntam egy idő után.
2024. júl. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!