Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen testű fiút láttál ma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen testű fiút láttál ma az utcán, akitől nagyon beindultál?

Figyelt kérdés
Írd le pontosan, hogy nézett ki
2023. máj. 25. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy vidéki street workout park mellett mentem gyalog, ott láttam félmeztelenül egy rövid világosbarna hajú, középmagas, gusztusosan izmos 18-20 év körüli srácot.
2023. máj. 25. 23:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Remek. Azért lehet részletesebb is, nadrágszín, hossz, szűk/bő, szőrzet, észrevette-e, hogy lesed, hátranéztél-e, mire gondoltál.
2023. máj. 26. 05:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A metrón ult velem szemben.Sokszor egymás szemébe néztunk,nagyon szép barna,de szomorú tekintetű szeme volt.Egyszerű öltözetű,vékony,szemuveges szolid srác volt,olyan bölcsész kinézetű.

Gondolom,szeretethiánya,vagy csalódása volt, legalábbis ez jött le róla.Egy ölelés biztosan jót tett volna neki.

Remélem,azóta már jobb kedve lett.De nem beindultam rá,hanem nagy szimpátiát éreztem,nagyon jó kisugárzású,értelmes ember volt.Nem sok ilyennel találkozom ...

2023. máj. 26. 05:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont tegnap történt velem etele utnál felszálltam a 17es villamosra és mentem újbuda felé, amikor felszáltam meg láttam egy helyes fiút, rövidnadrágban volt ilyen melegítősbe és úgy néztem a csomagját és szinte azt a ku**a olyan dudor volt ott, hogy ah🤯 vagy szemeztünk percekig és ja😅
2023. máj. 26. 05:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Az "és ja" részt részletezheted is!
2023. máj. 26. 05:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#2: kb. ilyen teste volt és az arca, feje is eléggé hasonló, csak rövid világosbarna hajjal. Fekete rövidnadrág és fekete-szürke-fehér sportcipő volt rajta.

[link]

[link]

2023. máj. 26. 19:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Én is pont tegnap láttam egy fekete laza vékony, combközépig érő rövidnadrágost, szoborszerű combokkal, barna bőrrel, kettőt is egymás után.

Lehet, hogy divat most ez a fekete rövidnadrág?

Én is vennék, de nem túl forró a nagy forróságban?

2023. máj. 26. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Na már nyugodtan közlekedni sem lehet mert a sok kályha megbámul..
2023. máj. 26. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#7: nem túl forró és az UV-sugarak ellen a fekete és egyéb sötét színű ruhák védenek jobban. Olyat kell venni, aminek az anyaga legalább 95%-ban pamut vagy len.
2023. máj. 26. 19:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Ritka, aki annyira jól néz ki, hogy meg legyen bámulva
2023. máj. 26. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!