Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szóltak már meg azért mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóltak már meg azért mert nagyon néztél valakit?

Figyelt kérdés
Itt a Nyár, lehet stírőkni a jó pasikat, de nem tudom mennyire veszik ezt észre.
2023. máj. 25. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a koliban a zuhany alatt néztem kicsit tovább egy ismerős srác farkát. Egyszerűen megakadt rajta a szemem mert annyira apró volt és csúnya hogy nem hittem a szememnek, pedig sok srácot láttam már ilyen helyzetben.

Kérdezte, hogy miért nézem, de elpoénkodtuk a dolgot. Semmi gond nem volt.

2023. máj. 25. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Napszemcs kötelező, ha ilyen vagy
2023. máj. 25. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még ilyen. Nem szoktam senkit nagyon megnézni,max csak egy pillanatig.

Bár engem (lehet csak én vagyok így vele) nagyon tud irritálni, ha valaki konkrétan bámul az utcán esetleg.

2023. máj. 25. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer jártam így, hogy leragadt a szemem és az illető észrevette.
2023. máj. 25. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Konditeremben elég gyakran előfordul, hogy egy kissé túlságosan megbámulok valakit...

Még sosem volt, hogy beszóltak volna érte, általában csak ők is visszastírölnek, de nem hiszem h azért mert bejönnék nekik, hanem mert azt gondolják, hogy "mit nézel te hülyegyerek?" xdd

2023. máj. 25. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Még olyan helyzetbe nem kerültem, hogy szóljanak érte. Én utálom, ha engem bámulnak, viszont néha előfordul, hogy valakit megbámulok. Legutóbb a buszon történt, egyszerűen lenyűgöz ha valakinek szálkás, formás karja/felsőteste van és nem bírom nem nézni. Észrevette, kicsit kellemetlen volt, de megesik néha.

Néha viszont olyan is van, hogy csak szimplán elbambulok és pont valakire nézek és azt hiszik, hogy őket bámulom. Nem olyan rég egy csajt bámultam véletlenül, mert nagyon merengtem valamin és ez pár perc alatt többször is megtörtént, hogy rám nézett, miközben én pont őt néztem és az jött le neki, hogy én őt bámulom, pedig én csak gondolkoztam. Ezek általában a tömegközlekedésen történnek.

2023. máj. 26. 10:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, tömegközlekedés általában, de akkor még nem volt senki aki szólt volna érte?
2023. máj. 26. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!