Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerinted a transz férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted a transz férfiak férfik?

Figyelt kérdés
(Aki nőből lett fiú)

2023. máj. 22. 12:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

A férfi szó definiálása egy komplex dolog, sok minden belefér, a transz férfiak is, de ettől még egy spéci alkategória részei lesznek szerintem mindig is. A legtöbb szituációban az identitásuknak megfelelően kezelem őket és úgy tekintek rájuk, de ettől még ott marad egy kicsi "de".

Igazából az utóbbinak az én szememben csak ott van jelentősége, hogy számomra fontos, hogy milyen nemi szerve van a partneremnek. De igazából az utóbbi is komplex dolog, mert a végén lehet rám talál életem szerelme, de egy balesetben elveszti a péniszét. Na mi van akkor? :D

2023. máj. 22. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
XX kromoszómája van. Nem férfi.
2023. máj. 22. 17:47
 13/19 anonim ***** válasza:
13%
Pinás férfiak max
2023. máj. 22. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Én férfinak tekintem őket. Biszexként pedig izgalmasabbnak is gondolom őket a cisz férfiaknál.
2023. máj. 23. 10:12
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Kifejezetten nem
2023. máj. 23. 17:43
 16/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha varázsoltak neki valósághű működő kukit akkor férfi, ha nem, akkor nem. Ugyanez igaz fordítva transznők esetében is.
2023. máj. 23. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:
37%

Ha csak a külsőt nézzük, nem mindegy milyen fiatalon ismeri fel, hogy ő rossz tesbe született, és mikor kezdi el szedni a tesztoszteront, illetve fejleszteni az izmokat, felépíteni a testet ami a személyiségéhez illik.

Azért vannak olyanok akikről külsö alapján nem tudnád megmondani hogy lány volt. Bár ha jól tudom, a többség aki férfivé operáltatja magát, a lányokhoz vonzódik, tehát heteroszexuális kapcsolatot akar.

Talán hetero lányoktól kellene megkérdezni ezt a kérdést, ők mit gondolnak. Egy meleg férfi szerintem a tudattól hogy alul női nemi szerv van-volt, emiatt elutasítaná a transznemű férfit.

2023. máj. 24. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2023. máj. 24. 17:03
 19/19 anonim ***** válasza:
26%

Nem tudom, a 17-es miért lett lepontozva, tényleg minél korábban kezdi valaki a hormonterápiát annál inkább úgy fog kinézni mint az ellenkező nem. Igazából ha egy transz ember aki már 8 éve hormonterápián van, szembejönne veletek az utcán, fel se ismernétek, hogy ő transz.

Egyébként meg azt megértem ha valakit mondjuk zavar, ha a párjának pénisze vagy vaginája van, de ezen kívül rohadtul tök mindegy, hogy valaki férfi vagy nő, pláne a magyarban ahol nincsenek is nemmel ellátott személyes évmások. Úgy hívod, ahogy szeretné, azon kívül nincs jogod tudni, hogy mi van a gatyájában.

2023. máj. 26. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!