Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire fura, ha beinditanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fura, ha beinditanak engem ilyen vágyak?

Figyelt kérdés
Fiatal létemre mindig is vonzottak az öregebb emberek, nem feltétlen szexuálisan, de vonz azért a testük. Mindig is nagy vágyam volt egy szál alsógatyában időt tölteni velük bármi szex nélkül. Ez nagyon fura?

2023. máj. 14. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi...

Járj sokat gyógyfürdőbe. :)

2023. máj. 14. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki màst szeret, ha téged ez indít be,keress online ilyen csoportokat.
2023. máj. 14. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt szégyellni! Meg kell élni a vágyaid, és ha neked ez, nincs ebben semmi kivetni való! Kívánok neked így ismeretlenül is sok sikert és sok élvezetet! 😊 24F
2023. máj. 14. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy idős pasi vagyok, szívesen taliznék veled!
2023. máj. 14. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl öreg nem vagyok, de lóghatunk együtt alsógatyában
2023. máj. 15. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt gerontofíliának hívják, és nincs ezzel semmi baj. Igazság szerint semmilyen "fétissel" nincs semmi baj, ameddig az két felnőtt ember kölcsönös beleegyezésén alapszik.
2023. máj. 15. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!