Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Teljesen szőrtelen testű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen szőrtelen testű férfiak! Milyen sikere van a testeteknek a férfiak körében?

Figyelt kérdés

Csak szőrtelen testűekhez szól a kérdés.

Testalkatot is írjatok.

2023. máj. 12. 17:28
A kérdező szavazást indított:
Sportos testű szőrtelen vagyok, sikerem van a fiúk, férfiak körében.
Sportos szőrtelen vagyok, nem nagyon van sikerem.
Vékony szőrtelen vagyok, sikerem van a fiúk, férfiak körében.
Vékony szőrtelen vagyok, nem nagyon van sikerem.
Túlsúlyos szőrtelen vagyok, sikerem van a fiúk, férfiak körében.
Túlsúlyos szőrtelen vagyok, nem nagyon van sikerem.
Átlagos alkatú szőrtelen vagyok, sikerem van a fiúk, férfiak körében.
Átlagos alkatú szőrtelen vagyok, nem nagyon van sikerem.
18 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Szőrtelen twink vagyok. A barátom összes haverja rám van kattanva. Mind a három
2023. máj. 12. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Én femboy vagyok személy szerint még nem talalkoztam olyan pasival akinek ez ne jött volna be:)

19F

2023. máj. 13. 00:45
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Nyaktól a bokámig gyantázott vagyok szálkás izmos testtel,ami miatt túlzás nélkül mondhatom,hogy megőrülnek a pasik:)
2023. máj. 13. 05:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sportos, szőrtelen twink, nagyon sikeres.
2023. máj. 13. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én bi vagyok, alapból nagyon szőrös. Szőrtelenítve sokkal sikeresebb.
2023. máj. 14. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A szőrtelenséggel biztos nincs gond, emiatt túlzottan nem szűkül az érdeklődők köre. Viszont egy ideje már nem vagyok az az alacsony, törékeny alkat, és ez egyre inkább megtizedeli az érdeklődőket.

De mivel a husibbak, testesebbek között szinte kivétel nélkül mindenki szőrös, szakállas, torzonborz fazon, ezért az ilyeneket kedvelők körében "hiánypótlóként" mindig rögtön akad jó pár ember, aki odáig meg visszáig van az örömtől, hogy végre ilyet talált, csak hát én nem vagyok egy belemenős, szexoriántalt valaki. Tehát saját kategóriában nézve a szőrtelenség mindenhol kelendő.

Voltam gimiben átlagos-sportos is, talán kicsit erősebb alkat (180-egynéhányhoz 73-75 kg), de az utóbbi két-három évben jóval nehezebb lettem. Sőt, idén megint híztam, már 90 kiló felett vagyok. Bevallom, ezzel a súllyal még nem vetkőztem mások előtt, szóval magam is kíváncsi lennék, mik lennének a legújabb reakciók, de továbbra is teljesen szőrtelenítem magam. :D

2023. máj. 20. 03:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán a testalkatommal nincs gond, de a találkozásra képesség katasztrofális... :/
2024. júl. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!