Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfinak van esélye, hogy egy passzív meleg férfival összeismerkedjen?
Kérdező, te melyik pályán játszol ?
Persze,ha nem titok...
Kerdezonek reflektalva a tizes hozzaszolasara: persze, hogy hanyingernek tartod a hozzaszolast, miutan feltetelezem, hogy a kerdes rolad szol, hogy nos ferfikent mikent tudnal felrelepni egy ferfivel..sajnalom a feleseged:) ennel viccesebb mar csak az lehet ha vannak gyerekeid is, es az o arcuk, mikor megtudjak, hogy anyut kivel csaltak..:DDD egyebkent ne felj, siman talalsz olyan riherongyot a melegek kozott akik zokszo nelkul le fognak fekudni veled, sot meg elvezni is fogjak, hogy kozben szetvagnak egy csaladot..puszi
9#
Egy poénos - bár az érintetteknek biztos nem az - sztori.
Volt egy kolléganőm,akinek a huszonéves férjét a nő 58 éves apja dugta másfél éven át a saját lakásukban.
Sokszor úgy,hogy a kisbabájuk a másik szobában aludt.A nő akkor nem volt otthon.Aztán egyszer az anyósával találkozott,mert előbb végzett és felhívta egy kávéra....Akkor volt a nagy bukta,mert ott volt az após és a veje,meztelen,éppen csókolózva, egymáson.
Sejthető,mi lett belőle...Itt ugye após is,férj is látens volt,vagy csak társadalmi elvárás miatt házasodtak.
Sajnáltam a kolléganőt,én még így embert nem láttam ilyen hamar lefogyni és kiborulni.
Nekem eddig csak nős aktív partnereim voltak.
Győr 36 p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!