Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érint, ha a fiatalabb kezdeményez?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki több, mint 10 évvel idősebb nálam. (Én 19 éves vagyok.) Grindren kezdtünk el beszélgetni. Nem tudom, hogy mások hogy vannak ezzel, de cuddlingra szerintem elég nehéz találni partnert, de mint kiderült ő is vágyott rá, így töltöttünk együtt egy éjszakát. Elég jól éreztem magam és úgy gondolom, hogy ő is és saját elmondása szerint is így van. Én szeretném ha az alkalom megismétlődne, mert jó volt vele és tényleg nem nagyon látni erre érdeklődést. Szerintetek kellemetlen, ha én hozom fel a sokkal fiatalabbként a témát, hogy megismételhetnénk?2023. máj. 11. 13:14
1/14 anonim válasza:
Dehogy kellemetlen! 👍😊 Már miért lenne az?! 😉
3/14 anonim válasza:
Tetszeni fog neki az ötlet csak nyugodtan
4/14 anonim válasza:
Fiú ne haragudj meg, de 1 éjszaka volt, semmi több.
Majd idővel felfogod és elfogadod ez így megy.
Persze próbálkozhatsz, de csak csalódás lesz a fizetség.
5/14 anonim válasza:
Nem is hinnéd,illetve hinnétek,hogy mennyien szeretik a cuddlingot.
Csak éppen nem nagyon akad rá partner,mert ez kevés a többségnek.Sajnos :(
9/14 anonim válasza:
Ölelni bújni? Mondanám azt, hogy a fél karomat adnám érte, de akkor nem lesz alapos az ölelés... ;)
10/14 anonim válasza:
Sok félkarú meleg járkálna akkor, mert egyre többet hallom, hogy igény van, lenne az ölelésre,bújásra....Nem pedig a várostromként öt perc alatt lezavart dugásokra, ami soknál a "kapcsolatot " jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!