Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben érdemes fenntartani a barátságot/ismertséget? (lent)
Grindr-en találkoztunk és ő írt rám.
Jót beszélgettünk, de mondtam neki, hogy nem jön be. Ennek ellenére a szimpátia miatt taliztunk és jót beszélgettünk. Kiderült, hogy az érdeklődésünk stb egyezik. Rendszeresen taliztunk sétálni. Viszont rendszeresen eltűnik pl 1 hónapra. Nem ír, nem reagál az üzenetekre.
Aztán a semmiből feltűnik és érdeklődik mizu. Meg újra találkozunk.
Ez többször lement már ez a ciklus. Nem tudom azt várja-e, hátha megkedvelem. Vagy csak nem talál jobbat (barátkozni) és unalmában ha nincs ló jó a szamár is.
+WhatsApp-on társalgunk, szóval nem a Grindr vagy ilyesmi hibája, hogy eltűnik.
Nem fura
Van élete rajtad kívül
Te meg közölted hogy nem jön be neked. Akkor ne érdekeljen, ha eltűnik.
Az élet túl rövid ahhoz,hogy olyanokra várva menjen el,akik csak mint ember szimpatikusak.
Tapasztaltabb és idősebb vagyok,nem ezek miatt tanácsolom,de fogadd el:
Hagyd a srácot,lépj tovább.Az időd megy el a semmire.
Képzeld el,hogy állsz egy villamosmegállóban,de azt nem tudod,jön e arra villamos,mikor és hányas.Amikor jön, akkor örulsz neki,felszállsz,de két megálló után le kell szállnod.Megint ott állnál egy megállóban,várakozva a nem tudja senki mikor jövő - ha jövő- villamosra?
Volt pár ember,akivel hasonlóan jártam,lezártam,kész.Jól tettem.
Gondolj arra,hogy ha erre a srácra vársz,filózol, akkor közben elmehet melletted az, aki bejönne, szimpatikus és már esetleg kapcsolatban is lennél.
Na,ugye ez jobb perspektíva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!