Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak ti elégedettek vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak ti elégedettek vagytok a méretetekkel?

Figyelt kérdés
Ha nem miért nem? Mekkora?
2023. máj. 3. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
16cm de mindenki szerint nagyobb. Lehetne nagyobb de amúgy mivel sok jó visszajelzést kaptam nincs vele gondom de tetszene ha 20cm lenne. :)
2023. máj. 3. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

15cm tökéletes van hogy ez is nagy, nem tudom tehetem be tövig mert akkor fáj a passzív partneremnek persze sok a nagyszájú hogy neki ez kevés.

Ha mégis rászánja magát 5perc után meg már menekülnie hogy ő nem bírja.

Én Baszok nem szeretkezek, nem értik sokan a külömbséget, csak miután találkoztak velem.

2023. máj. 3. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 Totál ugyan ez, mindig nagyobbnak hiszik, pedig csak 16.
2023. máj. 3. 17:57
 4/7 Jani Belucci ***** válasza:
100%
18 / 5.5-ös szóval abszolút nem panaszkodhatok.
2023. máj. 3. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, szerintem 13 cm lehet. Inkább meg se mérem.
2023. máj. 5. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
15/3,5. Én nem szeretem, mert a test arányaimhoz képest vicces méret. Nem néz ki jól.
2023. máj. 6. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint elégedett vagyok vele. 20 centi hosszú és jó vastag. Ha kisebb lenne, azt is elfogadnám egyébként, mert átlagos méret felett szerintem is az számít, ki mennyire tudja használni. Látványra persze minél nagyobb, annál jobb.
2023. máj. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!