Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, akik már voltato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, akik már voltatok double penetration-ben, hogy sikerült ezt összehozni?

Figyelt kérdés
Nagy álmom lenne passzívként, de elég nehéz ezt összehozni. :( Szaunában egyszer majdnem összejött már, de sajnos ott kellett rájönnöm, hogy azért ehhez két nagyobb méret és full keménység is kell az aktív srácok részéről. Kinek volt már része ebben aktív vagy passzív félként? Hogy sikerült ezt összehozni?

2023. máj. 2. 00:19
 1/4 Jani Belucci ***** válasza:
92%
Drogokkal és kamagrával. Igazából baromi kényelmetlen az egész aktívként. Én nem csinálnám újra.
2023. máj. 2. 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Miért kéne nagyobb méret? Egy is problémás nagy mérettel, kettő biztos szar.
2023. máj. 2. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Uni vagyok, volt részem ebben mindkét oldalról és hidd el semmi élvezet nincs benne. Aktívként krva kényelmetlen volt, szó szerint nekem fájt, hogy a másik farok kiszorítja az én farkamból a vérnyomást, nem beszélve a pózokról. Sehogy se volt kényelmes. Passzívként meg azért volt kényelmetlen, mert szét van feszítve az ember segge 2 fasż által és még véletlen se szinkronban dugtak, és baromi kellemetlen volt. Utána meg pár napig rohadt kellemes volt szarni gondolhatod. Soha többet nem akarom ezt átélni. Összehozni nem nehéz, mert sokan ki akarják próbálni, de szerintem nem éri meg.
2023. máj. 2. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

Volt már benne részem aktívként, de én nem tapasztaltam azt, amit a #3-as hozzászóló írt.

Tény, hogy kell benne gyakorlat, első nekifutásra ez sem megy flottul.

A megfelelő pózt is meg kell találni, nameg a vékonyabb-sportosabb testalkat és a hosszabb farok előnyt jelent DP-nél az aktívok részéről.

Szerintem mi szerencsések voltunk, mert egy jó táguló passzív sráccal sikerült összehozni a dupla behatolást. Ő sem panaszkodott, élvezte nagyon ő is és mi aktívak is.

2023. máj. 3. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!