Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, tetszenek nektek az aktív, vékony, szemüveges gamer, geek fiatal fiúk?
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 08:56
2/13 anonim válasza:
Aha, főleg ha van olyan gamer neki, amivel én is szeretek játszani
4/13 anonim válasza:
Csak a passzívak - mivel aktív vagyok:)
F
5/13 anonim válasza:
Nagyon bejönnek igen. Sajna nem ismerek ilyet.
6/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
De hülyeségek ezek a kérdések..
Aki azt írja hogy nem (válasz nem hasznos),az egyből le van pontozva. Aki meg azt hogy igen, az meg fel (hasznos válasz).
Akkor mi értelme ennek a kérdésnek? Ha csak az igen válasz elfogadható...
Amúgy nem. Volt és láttam is már ilyen srácot. Nekem jobb inkább ilyenkor a szabadban sétálni,szórakozni,kirándulni, mintsem a gép előtt punnyadni..
9/13 A kérdező kommentje:
6: Azt nem én írtam ki.
8: Nem látom, hogy a nem vélemény le lenne pontozva. Egyébként sem pontozok le senkit, köszi a válaszokat.
2023. máj. 4. 17:45
10/13 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek, de csak akkor, ha passzívak.
Jómagam teljesen aktív vagyok, de szopni azért szeretek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!