Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ aktívak van kapás rátok?
Figyelt kérdés
Mi a titka hogy találjatok partnert? Milyen korosztály? Én most csak szexre értem. Félek hogy ha idősebb leszek majd nem lesz ennyi lehetőségem...2023. ápr. 29. 11:12
1/16 anonim válasza:
A fiatal srácok gyakran vonzóbnak látnak majd ha mutatsz nekik 1 Deákot vagy Szent Istvánt. Le lehet majd pontozni de tényleg így van.
Amúgy ha le mész szaunába (én sose voltam csak olvastam itt róla ) ott mindig akad partner.
2/16 anonim válasza:
Engem önmagában a pénz nem fogott meg soha, de az hogy saját lakása van, ahol egész éjjel lehetünk, aztán zuhany, stb az igen. Na jó nem mondom a zsebpénznek is örültem.
3/16 anonim válasza:
Ugyanettől félek de majd kiderül.
4/16 anonim válasza:
Az a titka, hogy mozogjanak továbbra is rendszeresen, ügyeljenek a higiéniára és normálisan tudjanak ismerkedni.
18F
5/16 anonim válasza:
25 éves, budapesti passzív vagyok és anyagiaktól mentes kapcsolatra “keresnék” magasabb, idősebb aktívat. Szerintem sokszor lesz “kereset” rájuk, és a normálisakat is érdeklik…:-)
6/16 anonim válasza:
Szerencsére sose volt gondom ezzel, sőt! Sok fiatal nem kapja meg azt, amit egy idősebb nyújtani tud. Biztosan lesznek a jövőben is! ;)
7/16 anonim válasza:
Szexre lenne,a héten is egy 27 évest kellett leépíteni,mert munkahelyen nyomult.
Viszont én nem szexre ismerkednék,ezért nehéz.Sok szeretethiányos van nagyon,de ők is szexre mennének...
54F
8/16 anonim válasza:
40 + os vagyok és nem panaszkodom. Tatrós kapcsolatot viszont nehéz már találni.
9/16 anonim válasza:
Ez a korosztály nagyon jó.
Beszélgetnék valakivel és ki tudja mi alakul.
10/16 anonim válasza:
44vagyok
Szexre alkalmit bármikor találok.
De kapcsolat féle esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!