Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtetek meg a párotokkal, avagy ki hol ismerkedik?
Rómeó. 2 kapcsolatom volt. Az egyik 1 évig tartott a másik 2.5 évig. Semmi nehézség nincs az ismerkedés én.
22F
Az elsővel egy tárlaton, a másodikkal egy bankban/reklamáció során/, a harmadikkal pedig a Rómeón ismerkedtem meg.
Ötéves, egyéves , a harmadikkal pedig két és fél éves párkapcsolat lett belőle.
Most nem vagyok fent társkeresőkön,nem sok értelme van,mert annyira elszállt az igénye a legtöbbnek,pedig ha valamit ki nem állok, az a páváskodás és a beképzeltség.
Itt írtam néha ,de aki értelmes ,az vagy messze van,vagy valami gond van a háttérben,amit nem nagyon akar elmondani.
De a legtöbb álmodozó,képkéregető,centiközpontú és nagyon sok az anyagiaskodó.
F/Bp
Jó olvasni, hogy ennyi féle úton, módon ismertétek meg a párjaitokat. Nagyon sajnálom azokat, akiknek nehézségeik vannak a társkeresésben, bízom benne, hogy megtaláljátok a társotokat :) Sajnos én is azt tapasztalom hogy online nagyon eldurvult az ismerkedési "kultúra", én személy szerint személyesen próbálkozom ismerkedni majd, hátha ott jobb lesz. :)
Ha bárkinek még felmerül sztorija, azt a továbbiakban is szívesen várom! :)
A Facebookon írt rám egy srác,kicsit köntörfalazva de lejött mit szeretne!
Beletrafált és egy pár lettünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!