Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol ismerkedtetek meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedtetek meg a párotokkal, avagy ki hol ismerkedik?

Figyelt kérdés
Főként online társkeresőt használok de egyszerűen képtelenség ma ott normális fiút/férfit találni. Ti hol szoktatok ismerkedni, illetve akiknek már van párjuk, ti hol találkoztatok, ismerkedtetek meg egymással?

2023. ápr. 27. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is képtelenség kapcsolatot találni, főként Tinderen..
2023. ápr. 27. 20:54
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező te ismerkedsz? Mert írhatsz :)
2023. ápr. 27. 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Rómeó. 2 kapcsolatom volt. Az egyik 1 évig tartott a másik 2.5 évig. Semmi nehézség nincs az ismerkedés én.

22F

2023. ápr. 27. 21:06
 4/13 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Eredetileg Instagramon írt rám részegen. Akkor még ilyen se veled se nélküled ment az exemmel, és ô is épp egy nehéz szakítás közepén volt. Igazából csak egymás vállán sírni ültünk össze, meg dumáltunk sokat. Nem volt akkor aktuális egyikőnknek sem. Aztán egy évvel később ráírtam Romeon, hogy nincs-e kedve egy specifikus fétishez. Aztán a kemény bdsm útközben átváltott cuki bújásba, és azóta együtt vagyunk.
2023. ápr. 27. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is írhat, aki ismerkedik.
2023. ápr. 27. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Az elsővel egy tárlaton, a másodikkal egy bankban/reklamáció során/, a harmadikkal pedig a Rómeón ismerkedtem meg.

Ötéves, egyéves , a harmadikkal pedig két és fél éves párkapcsolat lett belőle.

Most nem vagyok fent társkeresőkön,nem sok értelme van,mert annyira elszállt az igénye a legtöbbnek,pedig ha valamit ki nem állok, az a páváskodás és a beképzeltség.

Itt írtam néha ,de aki értelmes ,az vagy messze van,vagy valami gond van a háttérben,amit nem nagyon akar elmondani.

De a legtöbb álmodozó,képkéregető,centiközpontú és nagyon sok az anyagiaskodó.

F/Bp

2023. ápr. 28. 05:00
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Én sehol. Messze lakok mindentől és szarul nézek ki. Legjobb kombó!
2023. ápr. 30. 06:35
 8/13 A kérdező kommentje:

Jó olvasni, hogy ennyi féle úton, módon ismertétek meg a párjaitokat. Nagyon sajnálom azokat, akiknek nehézségeik vannak a társkeresésben, bízom benne, hogy megtaláljátok a társotokat :) Sajnos én is azt tapasztalom hogy online nagyon eldurvult az ismerkedési "kultúra", én személy szerint személyesen próbálkozom ismerkedni majd, hátha ott jobb lesz. :)

Ha bárkinek még felmerül sztorija, azt a továbbiakban is szívesen várom! :)

2023. máj. 2. 00:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a hotbullon jöttünk össze,aminek lassan 8éve lesz
2023. máj. 2. 06:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A Facebookon írt rám egy srác,kicsit köntörfalazva de lejött mit szeretne!

Beletrafált és egy pár lettünk

2023. máj. 2. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!