Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan álljak neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy srácot megdugni, ő is akarja, csak a múltkor nem mertem, mert nem tudom hogyan tágítsam ki annyira, hogy jó legyen. Meg félek, hogy kakis lesz, úgyhogy gumiban csinálnám, de ugye onnan nem jön ki az előváladék, amitől csúszna. Ő is szűz meg énis sajnos, emiatt csak oráloztunk, meg kézi munkáztunk. Ő is betenné nekem, csak az övé sokkal nagyobb, tuti van vagy 18 cm, lehet fájna nekem, az enyém csak 12 cm.
2023. ápr. 23. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Babaolaj, sikosito, masszazs olaj

Ezekkel probaljatok

2023. ápr. 23. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Síkosító mindenképp legyen. Az alap.

Előtte lehet nyalás, gyengéd ujjazás, 1, aztán 2 ujjal. Lényeg a türelem, és a fokozatosság. Ne kapkodjátok el.

2023. ápr. 23. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Síkosító és ujjazás szerintem is. Utána szépen finoman be lehet tenni. Az övétől sem kell félni, ha ügyesek vagytok, nem lesz gond.
2023. ápr. 23. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Kakis lesz...

Fiatalok felfedezik a testiség gyönyöreit, de aranyos. :)

2023. ápr. 23. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem. Kis mérettel akarom én is kipróbálni de nem jött velem szembe még kis méret.:(
2023. ápr. 24. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!