Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér fiúval szexelni egy nagyot 😍
24/F
Hu nekem van par, de a ket legnagyobb az nekem is a spermaval es ezaltal a sracok kielegitesevel kapcsolatos. Passziv vagyok, igy egy gruppen nagyon beinditana, ahol csak en vagyok az akit dugnak az aktivak 4-en vagy 5-en legalabb. Kulon jo, ha van koztuk hiperspermias srac is. 🤣 A fantaziaim innentol:
1. Miutan mar mindenki kozel van, korbeallnak, en meg elottuk terdelek, es veri mindenki a farkat, majd aki mar kozel van, kozelebb all hozzam, es a szamba adja, hogy en fejezzem be neki, es tele elvezhesse a szamat. Alig nyelem le, mar jon a masik is, akivel ugyanezt vegigjatszom, meg utana az osszes jelenlevovel. Akiket nagyon beindit, szivesen varom oket egy masodik korre is! 😉
2. A vegen pucsitok kutyaban, es mindenkit a popsimba parancsolok, ha mar kozel van. Egymas utan toltenenek tele a sracok, es itt is lehet termeszetesen repetazni. A vegen hoznank egy kis poharat, es beleengednem az osszekeveredett hofeher anyagokat, amit utana kejesen szurcsolgetnek ki a poharbol kozben a farkamat kenyeztetve es az utolso kortynal hatalmasat elvezve a sajat hasamra es mellkasomra. 😅
Bocs, ha kicsit beteg lett, de ezek szamomra baromi nagy turningon-ok. Az mar mas kerdes, hogy nem biztos, ha be mernem vallalni az STD-k miatt, sajnos eleg rizikos lenne egy ilyen.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!