Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség, nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok. Nem volt még kapcsolatom. Az utóbbi időben nagyon gyengült a szexuális vágy, ma viszont eltűnt, hiába néztem bármilyen tartalmat a neten, nem tudok izgalomba jönni. Ha fantáziálok az se segít. Még akihez vonzódnék annak a gondolata sem segít. Nincs igény szexre sem. Igaz szedek pszichés gyógyszereket de eddig nem volt vele gond, nem hiszem hogy az lenne. Nagyon kétségbe vagyok esve. Benyugtatóznám magam és aludnék de akkor mi lesz a munkahelyemmel?2023. ápr. 16. 20:59
1/6 anonim válasza:
Beszélj erről a pszichiátereddel aki felírta a gyógyszert.
Ne aggódja nagyon, valószinűleg nem egy szervi probléma okozza és nem visszafordíthatatlan, de pontosan egy szakember tudja megmondani, mi a pontos helyzet.
2/6 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm szerint ki kellene próbálni hogy egy fiú "szolgáltatását" igénybe kellene venni , fizetni a dologért, de tudom hogy az se hozna izgalomba
2023. ápr. 16. 21:20
3/6 anonim válasza:
Ez a gyógyszer mellékhatása.nekem is volt ilyen....igaz teljesen akkor sem tűnt el .Az orvos azt mondta ha ilyet tapasztalok szóljak neki mert ha teljesen eltűnik akkor azt is újra elő lehet hozni.beszélj az orvossal.mindenképpen
5/6 anonim válasza:
A világ, az élet nem csak szexből áll. Nem hinném, hogy ilyesmi nem fordul elő sok más korosztályodbelivel. Ha ettől megrémülsz, rágörcsölsz, akkor csak elodázod a helyreállást. Más funkciónk sem mindig aktív. Én pl. nem csinálok gondot abból, ha mondjuk pl. nincs étvágyam, nem eszem. Az étvágy aem állandó. vagy, ha mondjuk nincs kedvem/igényem mozizni. Ettől sem esem kétségbe. Vagy, ha nem alszom el azonnal. Szóval, ha néha előfordul, az nem gond. Ha tartósan, több napig, akkor meg valóban orvostól kell kérni a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!