Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két aktív működhet?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha 2 aktív jön össze, akkor működhet-e a párkapcsolat ha monogámiát akarnak, vagy a monogámia ez esetben eleve kizárt?2023. ápr. 14. 12:37
1/10 anonim válasza:
Nem, nem működhet. Mindkét aktív lyukra vágyik. Ha nem vállalnak passzív szerepet akkor majd keresnek mást (szeretőt) és az már minden csak nem normális kapcsolat.
2/10 anonim válasza:
Esetleg ugy mukodhet, hogy nyitott kapcsolat.
Es mindketten passziv szeretot tartanak viszont ott vannak egymasnak stb.
Mondjuk ez szemelyes velemeny a nyitott kapcsolatot soha nem fogom megerteni. Tehat vagy kapcsolatban es vele csinalsz mindent vagy legyenek csak egyejszakas vagy kaland.
3/10 Jani Belucci válasza:
Muszáj lesz mindkettejüknek univá válniuk hosszú távon. Máshogy nem fog menni köztük a szex.
4/10 A kérdező kommentje:
2-es a nyitott kapcsolat nem monogám. A kérdésem a monogámiára vonatkozott.
2023. ápr. 14. 12:55
5/10 anonim válasza:
2-es vagyok. Ezaltal valaszoltam a kerdesedre, hogy kizart a monogamia. Ertelmezz is ne csak olvass.
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a kapcsolat jó lesz, de mi lest a szexel?
7/10 anonim válasza:
Az esetek nagy többségében valószínűleg nem lenne teljesen jól működő kapcsolat. De lehet olyan eset, hogy ez egyáltalán nem jelent problémát. Én például full aktív vagyok, el sem tudom képzelni magam passzív szerepben. De például nem jelente problémát side-nak lenni egy kapcsolatban. Konkrét anális behatolás nélkül is meg tudom élni majdnem minden szexuális vágyamat. Ha egy olyan partnerem lenne, akit amúgy szeretek, szellemi értelemben tökéletes társai vagyunk egymásnak, az igazán eltörpülne, hogy konkrétan análisan nem tudok belé hatolni, de lényegében minden más ugyanolyan.
8/10 anonim válasza:
Szerinted? Ha szerinted működne nem írnád ki... Egy darabig max de a vágyak és igények nem tűnnek el.
9/10 anonim válasza:
Miért nem fér meg két dudás egy csárdában ?
10/10 anonim válasza:
Működhet, de egyik félnek (ideális esetben mindkettőnek) engednie kell. Vagy csak orál/ behatolás nélküli farkalás. A testiség nem csak análból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!