Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan ismerősök, akik Aids-esek lettek?
Ezzel az erővel, ha sok cukrosat eszel, akkor dögöljél meg, ne pazarolja rád a fogorvos, a diabetológus, a belgyógyász, a kardiológus a drága idejét meg az állam az adóforintjainkat. Ha sok zsírosat eszel, szintén dögöljél meg, ne kapj kezelést a koleszterinproblémákra, zsírmájra, esetleges szívproblémákra, nem, halj csak bele. Vagy ha kimész egy szál pólóban, mikor fúj a szél és kapsz egy tüdőgyulladást, halj csak bele, hisz megelőzhetted volna, ha normálisan felöltözöl. Vagy ha dohányzol, halj csak bele a COPD-be, tüdőrákba, nehogy már kezeljenek, arról meg már ne is álmodjál, hogy esetleg mondjuk a tüdőrákból kigyógyítsanak, vagy bármi gyógyíthatóból a fentiek közül kigyógyítsanak. Szerintem az az undorító, amit te képviselsz.
#8, #6 vagyok. Ez az életmód kétségkívül felelőtlen, egy szóval sem állítottam, hogy nem az. Ugyanakkor azt igenis állítom, hogy ez az életmód *szerinted* gusztustalan és *szerinted* erkölcstelen. Az egészséghez való jog *mindenkit* megillet, ez egy alapjog, és mindenkinek joga van az egészsége védelmét célzó orvosi ellátáshoz. Az, hogy bizonyos jogokban semmilyen körülmények között nem teszünk különbséget ember és ember között, humanista alapelv.
Én nem veszem magamnak a bátorságot, hogy minősítselek téged, hiszen neked meg jogod van a lelkiismereti szabadsághoz. Te azonban itt az utolsó válaszodban ezt megtetted: „libbantak"- ez gondolom, „hibbantak" akart lenni. Kinek képzeled magad, hogy egyrészt minősíts más meggyőződését, teszed ráadásul mindezt úgy, hogy közben mást, hangsúlyozom, alapjogától fosztanál meg pusztán azért, mert nincs benned annyi belátás, hogy megértsd, nem feltétlenül a te értékrended a helyes. És én sem állítom ezt a sajátomról, nem feltétlenül az én értékrendem a helyes és igenis vannak hibák az én értékrendemben is. Értem én, hogy radikalizmus, értem én, hogy egyéni norma, ezzel nincs is semmi baj. Azzal viszont már van baj, mikor ez más kárára megy.
22/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!