Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Belemennétek hármasba lány-fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek hármasba lány-fiú párral, ha tetszik nektek a srác?

Figyelt kérdés
Akár rendszeresen is?

2023. ápr. 10. 11:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak akkor ha meglenne köztünk a kölcsönös szimpátia és mindketten komolyan szeretnék, vágynak rá, hogy én is beszálljak.
2023. ápr. 11. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Nem gondolom hogy ez bárni lenézéséről szólna. Lehet hogy annak a párnak az egyik tagja biszexuális és meg szeretné tapasztalni ezt az oldalát is együtt a párjával. Ettől nem lesz kirekesztve, megalázva, lenézve benne senki. Én is biszexuális srác vagyok és azonos nemű párom van. Volt olyan, hogy mondtam neki, hogy úgy érzem meg kell tapaaztalnom ezt az oldalam is és hármasoztunk egyet egy olyan lánnyal akit ő is esztétikusnak tartott. Én a lánnyal és a barátommal is foglalkoztam, a lány mindkettőnkkel és csodás volt.

A világ nem fekete-fehée

2023. ápr. 13. 22:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12 a lány biszex volt ugye?
2023. ápr. 13. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha a lány néző vagy az ágy túloldalán van és nem kell egymáshoz érnünk.
2023. ápr. 16. 01:26
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
En élvezem az tuti. Izgat ha ket bi egymasal is foglalkozik es persze velem is es en is velük. Szivesen dugnek is egy pasit fel csatolosal mert izgat amikor elveznek hangosan vauuu az nagyon jó 3as szendvics
2023. ápr. 17. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
En igen viszont en bi vagyok
2024. febr. 3. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, ha mindenkinek megfelel a dolog és a felállás
2024. júl. 1. 12:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze .hogyne.pasi vagyok
aug. 1. 17:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Szívesen bennelennék
aug. 10. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!