Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél alkalmi kapcsolatban ha csak egymás farkát vernétek ki, több nem lenne?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 22:33
21/33 anonim válasza:
Igen, ha időnként rám jön ilyen pasis dolog, akkor tovább nem is mennék.
22/33 Bartacsongor válasza:
Győr környékén szívesen benne lennék ilyenbem, de szívesen tovább mennek szopásig is
23/33 anonim válasza:
Simán benne lennék. 29 éves pesti srác vagyok.
24/33 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy korosztálytól függetlenül a legtöbben belemennének. Ez kicsit meglepett. Azt gondoltam, hogy csak fiataloknál jöhet inkább szóba.🙂
2023. ápr. 14. 07:22
25/33 anonim válasza:
#24 Minden srác vágyik a jó és élvezetes dolgokra😉
26/33 A kérdező kommentje:
Igazad van #24-es. De azt gondoltam, hogy 30 fölött a többség ennyivel nem elégszik meg. :)
Tény hogy egy közös farokverés is jobb mint a semmi. :)
2023. ápr. 14. 09:28
27/33 anonim válasza:
#26 Miért nem elégszik meg?Társkereső oldalakon elég gyakori,hogy max orálig mennek el.Jobb az óvatosság mint valami gyógyithatatlan betegség!Az idősebbek nagy része amugy is óvatosabb mint sok fiatal.Nekem is max orál!!! A gumióvszert nem birom azért marad a lightos szex.
28/33 anonim válasza:
26 os. Az nekem is pont elég. Diszkréció és tisztaság. :)
29/33 anonim válasza:
A 27 re gondoltam. A 28 as voltam
30/33 anonim válasza:
Én koleszban is igy kezdtem a barátommal közös hoki,kivertük egymásnak,szopás. Előjátéknak sem rossz.Volt partner aki igy szerette,ez is szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!