Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért azt szeretném, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt szeretném, hogy a testiségé legyen a főszerep?

Figyelt kérdés

Nagyon távol áll tőlem, hogy csak két test közösüljön, bensőségességet szeretnék adni? Miért lehet?

Már túl vagyok a második X-en, de még szerelmes se voltam, úgyhogy bárminemű tapasztalat híján a kérdés kicsit képmutató?

2023. ápr. 8. 19:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtapasztalod,az érzékiséget,mindíg azt akarod majd
2023. ápr. 8. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Megtapasztalhatod az érzékiséget,minden ami ezzel kapcsolatos.Csak nagyon nehéz olyan barátot találni,aki szintén így gondolkodik és így érez.

Jó pár év tapasztalata....

2023. ápr. 8. 20:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Mesélj kérlek a tapasztalataidról
2023. ápr. 8. 20:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok jó tapasztalata nem lehet ....szerintem
2023. ápr. 8. 20:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet hogy teljesen értem a kérdésed kérdező.....de sok dolog felvetődik az esetekben,amik komoly dolgok,és szerintem arra kell előszőr megtalálni a választ.hozzátéve hogy pont az ilyen mély kérdések megválaszolása nem divat manapság.Nevetséges manapság önmagagunk,saját érzéseink és érzelmeink megismerése.Az érzelmek megélésének gátjainak,felismerése,az igények valósághoz közelítése .ezek azok a dolgok amiket meg kell válaszolni ahhoz hogy a saját értékrendedet megteremtse,és abból le ne adjál
2023. ápr. 8. 21:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Hogy teremtsem meg
2023. ápr. 8. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindazokat megválaszolod magadnak amit írtam.....akkor tisztában leszel azzal kire ,mire van szükséged!
2023. ápr. 8. 21:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogyan lehetek olyan okos mint te
2023. ápr. 8. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nah te most gunyolódsz!!!
2023. ápr. 8. 23:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem gúnyolódok de ha te rájöttél akkor én is rá akarok
2023. ápr. 9. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!