Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit jelent a "dates" a Grindr-...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a "dates" a Grindr-en és Romeo-n?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy magyarul a dates szó szerint randikat jelenet.

De ki hogyan értelmezi? Csak alkalmi szex randi értelemben használja? Vagy általánosan randizás, ismerkedés, találkozunk és beszélgetünk és lesz ami lesz jelentése van, amiből akár lehet szex is, de nem kötelező eleme?

2023. ápr. 8. 08:25
A kérdező szavazást indított:
Csak alkalmi szex randi jelentése van
Általános randizás, ismerkedés jelentése van, amiből akármi lehet
17 szavazat
 1/4 Jani Belucci ***** válasza:
100%
A randi az randi, a szex meg szex. Nem véletlenül két külön opció ez.
2023. ápr. 8. 08:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Most megnéztem, és kiderült számomra, hogy a telefonos appon "dates" van, de a webes oldalon "sex" ... Na mindegy. És én a telefonos appot néztem, ezért tettem fel a kérdést.

A Grindr-nek nincs webes felülete mondjuk, ott csak az alkalmazás van

2023. ápr. 8. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Szuper, ügyes!

Gyakorlatilag magaddal beszélted meg a saját kérdésedet - bocs', kedves első válaszoló.

Na, ezért nézek mindent meg inkább a számítógépen és nem egy tundra alkalmazáson.

(A példának okáért: a telefonon tegnap este nem volt benzinkút OTT, ahol huszonsok éve tankolok, s láss csodát, délben ott volt még mindig, tele 95-ös benzinnel. Nem mellesleg kérdés nélkül 15 Ft/liter kedvezményt adtak literenként - de nem az applikáción tankoltam... :-D )

2023. ápr. 11. 00:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit jelent a tundra alkalmazás, szerintem sokan a telefonod appot használják. És az első válaszolóz sem értem, mert nincs két külön opció. Szerintem a fejlesztők, programozók elnézték, és a webes felületet nem frissítették. Mert a sex nyilván egyértelmű, de a dates már nem annyira egyértelmű, mit jelent. Ez a Romeo ugye, ahol eltérést tapasztaltam, de a Grindr-en csak dates lehetőség van, szóval a kérdés még mindig adott
2023. ápr. 11. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!