Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A passzív melegek hogyan tudják ellazítani az ánusz zárógyűrűjét?
Türelemmel és gyakorlattal. Bizonyos testhelyzetek is segítenek benne.
Tévhit, hogy a rendszeres anális szextől lazább lesz a záróizom és széklettartási gondokat okoz. Ha extrém módon tágítják, például öklözés miatt, az okozhat gondokat, mert megsérülhet az izom. De sima szex miatt nem lesz gond. Ha valakire azt mondják, hogy "be van járatva" és nagyon tág, az nem azt jelenti, hogy folyamatosan laza és ki van tágulva, hanem hogy nagy rutinja van, és könnyen el tud lazulni annyira, hogy kitáguljon.
Èvekig tartó észnélküli tágitás és dugás okoz széklet tartási gondokat.
De popsiba azért szeretjük(is) mert máshová nem lehet és (a melegek nem tudják de)szűkebb mint a punci és intenzívebb az érzés.
Annk az a izomnak a funkcioja a zárás és ha nem bántják akkor jól fog működni sokáig.
Sikositokkal könyebben csusszanbe. Illetve nem kell tövig nyomni a srácba.
Sokat segit ha meghitt a hangulat,és nem kell görcsölni semmin.
Vannak praktikák ,hogy jó legyen mindenkinek.
Az anus záróizomzata két fő izomból áll:
- m. sphincter ani internus:
Ez vegetatív beidegzésű, reflexes működésű simaizom. Paraszimpatikus hatások mentén lazul. Tehát fontos, hogy ellazuljunk.
- m. sphincter ani externus:
Ez szomatikus beidezésű harántcsíkolt izom, ami akaratlagosan működtethető, lazítható és feszíthető.
Tehát elsődleges az oldott hangulat, hogy a vegetatív beidegzésű izomzat is el tudjon lazulni, aztán utána mehet a menet. :)
22/p
Szia
Szerintem is a jo minőségű síkosító meg hogy milyen pózban vagy amikor berakja a partnered
.
Én popperst is használok ha 3asba vagyunk es mindkettőt be akarják rakni.
Uni/passzív biszex vagyok, még sose dugtak, én dugom magam tárgyakkal olykor.
Amikor lassan helyezem fel az adott tárgyat, "nyomok, mintha vécéznék".
Más is szokta így csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!