Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megvalósítható lenne ez ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvalósítható lenne ez ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok még szűz.

Megtetszett nekem egy pasi, aki még barátként se tud úgy rám tekinteni, de tudja hogy szeretem.

Ő az első olyan akit szeretek, akit közel engednék magamhoz.

Arra gondoltam felvetem neki, amennyiben tölt velem egy kellemes éjszakát, kilépek az életéből, de én jelenleg csak vele tudom elképzelni a szituációt. Ha egy kicsit is kedvel, akkor megteszi. Ezt kérném azért cserébe, hogy kilépjek az életéből. Valamit valamiért!

2023. ápr. 5. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Neki megvan a joga hogy ne kérjen belőled és ezt nem kell indokolnia, nem kell téged kompenzálnia, neked meg nincs jogod ezeket felülbírálni zsarolás által sem. Nem tudom milyen jogon vársz el tőle bármit, azért hogy békénhagyd. Ha nem megy bele az éjszakába tovább zaklatod vagy mi? Kezeltesd magadat szerintem, emberünket meg hagyd békén, világosan megmondta hogy nem él a társaságod adta lehetőséggel, semmilyen formában.
2023. ápr. 5. 19:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen, hogy ennyi idősen szűz vagy, veled komoly gondok vannak mentálisan.
2023. ápr. 5. 20:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tagadom igen nagyon sok problémám van
2023. ápr. 5. 20:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne, ha ebbe nem kevernél bele másokat.

2023. ápr. 5. 21:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat csak azt lehet belekeverni aki hagyja . Ugyanis a kommented kb teljesen felesleges, mert nem az én problémámat segiti
2023. ápr. 5. 21:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Aki nem akar, az úgyse keveredik bele. És most beszéltem egy ismerősömmel, és igen van olyan ha valaki szakít valakivel akkor lehet búcsúéjszaka
2023. ápr. 5. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
De nektek semmi közötök egymáshoz, semmi szakítasról nincsen szó
2023. ápr. 5. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ilyen mondat után ezt rövidre zárnám: vagy leszállsz rólam, vagy úgy jelentelek fel, mint a huzat. Amit te itt leírsz, az kimeríti a zaklatás tényállását.

Btk. 222.§ (1) "Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Aztán magyarázhatnád a rendőrségen, hogy ezt csak azzal lehet megcsinálni, aki hagyja. Pontosan azért bűncselekmény és pontosan azért büntetik, mert egy gyengébb akaratú ember nem tudja magát megvédeni tőle.

22/p

2023. ápr. 6. 00:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szépen elküldenélek a fenébe! Mint meleg mondom ezt neked!

Nem kis baj van a fejedben sajnos.

2023. ápr. 6. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!