Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is tapasztalta azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalta azt, hogyha ő maga jobban megnyílik mások előtt, felfedi a gyengéit, azzal csak jobban elijeszti a másikat?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem van szerencsém ilyen csávókhoz? Akik magukban semmi hibát nem látnak, mindenről csak te tehetsz.

2023. ápr. 4. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"Akik magukban semmi hibát nem látnak, mindenről csak te tehetsz."

Szinte minden ide írogató panaszkodóról elmondható, hogy szerintük mindig a másik a hibás. A többségünk majd most is megveregeti a vállad, hogy igazad van és együtt sírhatunk tovább.

Üdv a helikopterek között, mindig a világ a hülye! :)

2023. ápr. 4. 23:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Marmint azt mondom, en egy ilyenbe utkoztem nem regen. Mezes-mazos cuki csavo, harom randi kiraly volt vele, majd a negyedik randitol olyan szinten toxikussa valt az egesz. Kihasznalta a gyengeimet, megalazott, de rajott arra, hogy van bennem egy űr, amit o nagyon jol be tudott tolteni. Ezert sem akartam sokaig elengedni. Engem mindenben kritizalt, magaban soha nem latta meg a hibat. Borzaszto toxikus egy valami volt ez. Most mar szerencsere vege...
2023. ápr. 4. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én többségében a fordítottját tapasztalom. Bár én eleve zárkózottabb, nehezen megnyíló embereknél alkalmazom ezt, segíteni szokott nekik. Meglehet, más embertípusok másképp működnek...
2023. ápr. 5. 00:10
 4/9 Gaydoctor23 ***** válasza:
100%

Én full nyitottan élek és őszintén.

Igen sok támadás ér,de mindig azt vallom,ha az ember önmagát adja,akkor a másik tehet,vagy gondolhat amit akar,igaz sebezhetőbbé válsz.

2023. ápr. 5. 05:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak azt tapasztaltam,hogy az őszinte érzelmektől ijednek meg a legtöbben.

Először értetlenkednek,azt hiszik vicc az egész,aztán ledöbbennek, eltűnnek,vagy csökkentik a találkozásokat.

És már ott is vannak egy domnál,ahol használják őket, "kitöltik az űrt"....

Itt az "űr" sokak fejében,de inkább a szívében van- eredmény nap,mint nap olvasható itt is.

2023. ápr. 5. 05:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt szerencsem egy ilyenhez, teljesen friss az elmeny.
2023. ápr. 5. 06:51
 7/9 A kérdező kommentje:
6) Elmesélnéd, hogy mi történt?
2023. ápr. 5. 08:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Rolam annyit erdemes azert tudni, hogy eleg szar szokasom, de viszonylag hamar kepes vagyok erzelmileg kotodni a masikhoz. Nalam -eppen ezert - aranyszabaly, hogy erzelmileg probalok fuggetlen maradni, nem kiszolgaltatva magam a masik felnek. Hat ez most nem sikerult. Megismertem egy sracot, normalisnak tunt. Egybol levett a labamrol. Most eppen a kapuzarasi panik napjaimat elem, igy eleg sebezheto voltam, konnyen levett a labamrol, hogy figyelmes volt velem, megnevettetett, eloszor ereztem azt az eletben igazan, hogy valaki oszinten erdeklodik utanam. Aztan jott a jeges zuhany, rajottem, hogy ez csak a beetetes. Ahogy erosodtek az erzelmeim fele, egyre elutasitobb, ridegebb lett. Valoszinuleg o erezte azt - meg ha nem is mutattam ki - hogy a szimpatia az erosen adott reszemrol, aztan kijatszotta a flegma kartyat, bevette a leszarom tablettat. Kozos esemenyeket bojkottalni kezdte, mondvacsinalt kifogasokkal, utana belem magyarazta, ha kiakadtam, hogy en tulreagalom stb. O volt az orokos martir, a sertett szuz, en voltam a bantalmazo, aki verbalisan cseszegetem, jelzokkel is illetett, holott egyetlen celom volt, talalkozni vele es latni ot. Mondjuk ugy, hogy adott egy akkora “gyomrost” ami eszhez teritett, hogy semmi sem az aminek latszik. Eloszor kedves, figyelmes, beadagolja, hogy en erdeklem ot, aztan idovel a merleg nyelve elbillen, mar csak nekem fontos, utana meg kigyot bekat kiabal ram, de a lenyeg, hogy en vagyok minden hiba forrasa. Igen, nekem is vannak hibaim, van egy stilusom, de fel tudok allni a tukorbe nezve, hogy elbasztam. Most nem erzek semmi ilyent. Nem erzem, hogy en bantottam volna ot, sot, azt erzem meg igy is, hogy kedvelem, nezem a beszelgetest percenkent, frissitem, hatha irt, de semmi. Lelkileg tacsra tett, holott tudta, hogy tobb probalkozasom is volt ismerkedes teren es ez az en vesszoparipam amitol felek, hogy igy jarjak. Es mi lett? Igy megszivatott:) hosszu az egesz, de a lenyeg remelem atment. Hatos voltam.
2023. ápr. 5. 18:52
 9/9 A kérdező kommentje:
8) írok neked privátot. Komolyan, mintha ugyanarról a srácról beszélnénk. Dettó ugyanez volt. Első három-négy randi beetetés volt. Majd mikor ő is szembesült a valósággal, kiábrándult, és elkezdett midnenben is kritizálni. De olyan fura hangnemben, hogy néztem is nagyokat. Belekötött abba, hogy mit viselek. Mindenki szemét volt szerinte, csak ő nem. Aztán meg mikor látta, hogy én már elkezdtem közeledni, szimplán szakított. De azt is a legszemetebb módon. Nyitva hagyta a kaput, és utána még keresett is. Tudta, hogy kivagyok, és örülök, ha keres engem. Két hónapot elbeszélgettünk úgy, hogy már szakított, de barátkozni akart. Bennem meg kavarogtak az érzések. Barátkoztam volna is vele de többet akartam annál. Igazából sztem bármit megtehettem volna érte, semmivel nem volt megelégedve. Most persze lehet én túlzom el, de ez a srác tényleg mindenbe belekötött. Konkrétan egy idegronccsá tett, úgy hogy egyébként még mindig taliznék vele. De most már ő sem írogat, de nem is tiltott le.
2023. ápr. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!