Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogyan szoktatok “felszedni” egy másik srácot?
Figyelt kérdés
Persze csak ha vagy előre tudod hogy meleg/biszex vagy sejted róla. Van valami bevált dolog?
Téged milyen módon próbáltak felcsípni?
Leginkább személyes próbálkozások érdekelnének és hogy milyen módon végződött.
Próbálnék bátorságot meríteni ezekből, úgyhogy kérlek normális válaszokat írjatok! Köszi :) 19/f
2023. ápr. 4. 15:03
1/6 anonim válasza:
17 évesen kozepsuliba oda mentem 1 volt osztálytársamhoz mert biztos voltam benne hogy ő is meleg. Személyesen meg is mondtam neki.. szemembe vágta hogy nem zavarja hogy az vagyok de ő heteró.... Legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenembe hogy ennyire szerencsétlen vagyok... Azóta csak akkor megyek oda bármihez ha látom Romeon, Tinderen stb. Meg facen megnézem is ismerőseit és ha sok a meleg akkor annyira nagy tévúton nem járhatok. Amúgy nem kell túlgondolni. Ha tudod hogy meleg oda mész hozzá és elkezdesz vele beszélgetni. Ha fogadja az érdeklődésed akkor elmondod hogy tetszik neked és innen meg alakul majd.
2/6 anonim válasza:
Hármas. Ennyire szomorú gyerekkorod volt hogy 1 anonim fórumon szólogatsz be másoknak? Sajnállak hogy ez az élet jutott neked..
3/6 anonim válasza:
#1-es es 3-as: Ha meleg fiatok szuletne, Ot is gyulolnetek? Ott vajon sajat magatokat hibaztatnatok nevelteteseert? 🤣
5/6 anonim válasza:
Én nem szoktam senkinél se próbálkozni. Ha buliban vagyok, akkor odajön táncolni az illető, majd elkezdünk beszélgetni, persze, ha bejön, ha nem, akkor megmondom, hogy bocsi, de nem szeretnék semmit, majd kislisszanok a közeléből. Egyébként nem kell túlagyalni.
6/6 anonim válasza:
Sehogy nem próbálok és nem is fogok. Senkiről nem tudhatod biztosan. Ha nem akarod megalázni magad, maradj a Grindrnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!