Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalom. Segítene valaki?
1. Aznap figyelj oda az étkezésre. Kerüld a laktózt, tejterméket, zsíros ételeket. Ezek fokozzák az emésztést (is) így nehezebben tudsz elkészülni a passzív szerepre.
2. Szex előtt 2-3(minimum) órával már ne egyél
3. Hagyj időt magadnak elkészülni, mind testileg mint lelkileg. Ne kapkodás legyen a kimosás, hogy "Jaj mindjárt ide ér süssünk".
4. Ha kimostad magad ellenőrized te ujjal hogy rendben van-e bent minden.
5. Legyél türelmes. Ne spóroljatok a síkositoval, és használjátok gumit mindenképpen, főleg ha az első alkalom lesz.
6. Nem szégyen abbahagyni a szexet ha nem élvezed vagy ha érzed hogy nem okés valami. Emberek vagyunk,nem gépek.
7.legyen előjáték. Rengeteget számít.
Nekem az első alkalom nahxon rossz volt. De a legfontosabb, szerintem, hogy olyan fiúval legyél, akit minimum kedvelsz, és vonzódsz is hozzá szexuálisan. Lehet sokan ezen ráncolják a homlokukat, hogy ez alap, de vannak naiv és elveszett szűz passzív fiúk (mint én voltam), akiknek ez nem egyértelmű. Szóval ez az alap, és persze a gyakorlati általános tanácsok, amiket már mások leírtak, a türelmes behatolás, sikosító.
Ami még nekem jó lett volna, ha van sok előjáték, ami ellazít, sok csók, gyengéd, nyugtató szavak, bátorítás, biztatás, kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!