Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Első alkalom. Segítene valaki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalom. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Első alkalmam lenne passzívként. Valaki tudna segíteni, hogy mikre kell oda figyelni? Plusz minden tanácsot szívesen fogadok!
2023. ápr. 1. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Sok síkosító, gumi, lassú behatolás, előtte tágítás. Ez az ami kell.
2023. ápr. 1. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Ne görcsölj rá. Csak azt csináld ami jólesik és amiben örömödet leled. Ha figyelmes a partner, ezt meg kellene értenie és maximálisan el kellene fogadnia.
2023. ápr. 1. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Amit előttem írtak minden.....de ha valami nem jön össze .....ne borulj ki.Mindenki volt kezdő,és bénázott!!!
2023. ápr. 1. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Aznap figyelj oda az étkezésre. Kerüld a laktózt, tejterméket, zsíros ételeket. Ezek fokozzák az emésztést (is) így nehezebben tudsz elkészülni a passzív szerepre.

2. Szex előtt 2-3(minimum) órával már ne egyél

3. Hagyj időt magadnak elkészülni, mind testileg mint lelkileg. Ne kapkodás legyen a kimosás, hogy "Jaj mindjárt ide ér süssünk".

4. Ha kimostad magad ellenőrized te ujjal hogy rendben van-e bent minden.

5. Legyél türelmes. Ne spóroljatok a síkositoval, és használjátok gumit mindenképpen, főleg ha az első alkalom lesz.

6. Nem szégyen abbahagyni a szexet ha nem élvezed vagy ha érzed hogy nem okés valami. Emberek vagyunk,nem gépek.

7.legyen előjáték. Rengeteget számít.

2023. ápr. 1. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Az első alkalom élménye egy életre meghatározza az análhoz való hozzáállásod. A partneren van a felelősség.
2023. ápr. 2. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első alkalom nahxon rossz volt. De a legfontosabb, szerintem, hogy olyan fiúval legyél, akit minimum kedvelsz, és vonzódsz is hozzá szexuálisan. Lehet sokan ezen ráncolják a homlokukat, hogy ez alap, de vannak naiv és elveszett szűz passzív fiúk (mint én voltam), akiknek ez nem egyértelmű. Szóval ez az alap, és persze a gyakorlati általános tanácsok, amiket már mások leírtak, a türelmes behatolás, sikosító.

Ami még nekem jó lett volna, ha van sok előjáték, ami ellazít, sok csók, gyengéd, nyugtató szavak, bátorítás, biztatás, kommunikáció.

2023. ápr. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!