Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúcs verdákkal pasizni is lehet, nem csak csajozni?
A kérdező szavazást indított:
17 szavazat
Sztereotípiákban gondolkodsz: puncimágnes... mintha a világ összes nőjének az ertejrendje kimerülne abban, hogy egy ffnek autója/háza/vagyona stb van.
Vannak nők, akikben van tartás, van szellemi igényűk, es számukra az autoval villogás a legbutabb ferfira vall.
S gondolom a ferfiak közt is vannak akik ugyanezt gondolják az ilyen férfiakról.
2023. ápr. 1. 09:49
Nem, ez fiúknál nem jön be, ha csak nem úgy meleg, hogy autób*zi 😂😂
Sa ráadásul fiúk többsége magánál jobban kinézőt keres.
2023. ápr. 1. 10:03
Legkevésbé sem érdekel, hogy kinek milyen autója van.
2023. ápr. 1. 10:09
Jobban buknék az épített autóra, de nem ilyen reszelt 1.8pdtdi-re gondolok ami okádja a kormot
2023. ápr. 1. 10:26
Haverom vett egy csúcsverdát, de egy hot hatchet, amiről kívülről annyira nem látszik, hogy mekkora csúcs kocsi.
A pasik fürtökben mennek oda hozzá, hogy "hűű, ez tényleg az, ami", meg "hűű, és tényleg annyira jó"?
A csajok rá se néznek... Egy csomó kocsival pasizni lehet, nem csajozni ;)
2023. ápr. 1. 11:54
végül is körülbelül úgy válik be, mint a nőknél is. biztos meg lehet vele fogni néhányat, de a nagy többséget nem érdekli
2023. ápr. 1. 12:01
7/21 A kérdező kommentje:
5: Én is így gondolom, sok srác azért szereti az autókat (tudom, hogy nem mind), egy Maserati MC20-tól vagy egy Aston Martin Valhallától mindenki felhúzná a szemöldökét, pláne, ha egy ápolt, nem tucat, stílusos pasi szállna ki belőle kifonomult ízlésre valló öltözékben. Tudom, ez külsőség, de mindenkinél ez látszik először, és ha tetszik, ha nem, ez alapján már mondunk egy értékítéletet.
Kerdező! A nagyképű embereket senki sem szereti.
2023. ápr. 1. 12:14
Nekem több prémium autóm volt és van, de sose éreztem még, hogy jobban tudnék velük csajozni. Az biztos, hogy szívesebben szállnak be egy mergába, mint egy dáciába, de ez egyéni dolog szerintem.
2023. ápr. 1. 12:16
Nyilván van. Melegben is, meg hetróban is van aki lecarja ki az adott ember, de ha pénzes dörgölőzik hozzá. Pénzéhes ribik mindenhol vannak, akik a külsőségekre buknak.
2023. ápr. 1. 12:19
További kérdések: