Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg, aki nem élvezi az anális szexet, de engedi?
9-es tévedésben vagy! Nőknél csak az önbecsülés nélküli nők játsszák meg hogy jó nekik. A mentálisan érett az megmondja ha vmi nem jó, és vmit másképp szeretne.
10-es! Nem értelek. Ha valami nem kellemes, akkor szólni kell.
Én ilyen vagyok, de aktív részen. Nem szeretem a dugást, de ha rámerőltetik akkor megteszem egyszer, viszont utána elfelejthet az illető, mert leszarta hogy én mit szeretnék.
23F
12-es vagyok:
Ezeknél a taliknál előre megbeszéltük, hogy max kölcsönös orál lesz, ennek ellenére szopás közben is könyörgött had üljön rá.
Hozzátartozik, hogy ma a szexuális kultúra nagyon kiuresedett fogalom lett.A "dugás" önmagában nem az.
Szeretkezni kell először is,abból lehet kulturáltan kihozni,amit lehet.Persze szeretkezéshez érzelem kell/ kellene /.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!