Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy passzív alkatú srác aktív? Vagy nektek bejön?
Figyelt kérdés
Nem vicces ha vasággyal 50kg pasi akar dugni?2023. márc. 29. 15:25
1/10 anonim válasza:
Minden alkattól és testsúlytól eltekintve, ha valaki igényes és ad magára, akkor mindig lesz olyan akinek bejön :)
3/10 Jani Belucci válasza:
El kell felejteni ezeket a sztereotípiákat, hogy aktív csak kigyúrt férfiállat lehet, passzív meg csak vékony nyunyó. Nem a testalkatod határozza meg, hogy mit szeretsz az ágyban.
4/10 anonim válasza:
180cm 55kg vagyok :) Aktív. Meglepődnél hány srácnak bejön ez.
5/10 anonim válasza:
Nem gáz.
Én 120kg-osan uni-passzív vagyok.
6/10 anonim válasza:
Nekem valahogy tetszett tükörben a látvány, ahogy egy ilyen vékony alkatú srác dugott meg,én pedig 130 kilós 2 méteres létemre mikor hason feküdtem csak a farkát éreztem, azt szinte nem mikor rám terhelt.
Bevallom én a túl vékony pasikat nem szeretem dugni, a fenék legyen párnázva..
8/10 anonim válasza:
Az ilyen alkatú embereknek általában a farkuk jóval nagyobb az átlagnál, így már csak emiatt is jobb aktívak mint egy kigyúrt pl
9/10 mike282 válasza:
Abszolút nem gáz.. egy vékony aktív fiú igenis vonzó, ha te az vagy írj rám 😜
10/10 anonim válasza:
Vágja belém a farkát és minden rendben lesz... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!